ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Π. ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΙ Ν. ΠΑΠΠΑ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 
O Εκπρόσωπος και Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, έκανε την εξής δήλωση:

«Ο Πρόεδρος του Κινήματος Πάνος Καμμένος, φεύγοντας το μεσημέρι από το γραφείο του στη Βουλή, διασταυρώθηκε με τον Νίκο Παππά, διευθυντή του γραφείου του Πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.

Στην ολιγόλεπτη συνομιλία τους αναφέρθηκαν στην αναγκαιότητα για την πλήρη διασφάλιση των δημοκρατικών διαδικασιών στις ονομαστικές ψηφοφορίες για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Συμφωνήσαν να έχουν συνάντηση οι Κοινοβουλευτικοί Εκπρόσωποι ΑΝΕΛ και ΣΥΡΙΖΑ και να ζητήσουν συνάντηση με τον πρόεδρο της Βουλής Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ώστε να οριοθετούν με σαφήνεια όλα τα διαδικαστικά των κρίσιμων ψηφοφοριών.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Ανησυχείτε για κάτι;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Υπενθυμίζω πρωινή μου δήλωση στο ΒΗΜΑ FM: προσωπικά ανησυχώ με τις όποιες μεθοδεύσεις μπορεί να χρησιμοποιήσει ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, γιατί στο παρελθόν δεν μας έχει δώσει και τα καλύτερα δείγματα συμπεριφοράς.


Ένας άνθρωπος που έχει εκπαιδευτεί στο να ρίχνει μια κυβέρνηση, θα είναι εκπαιδευμένος και στο να μείνει με όποιον τρόπο σε μια κυβέρνηση».

Related Posts