ΔΙΗΜΕΡΗ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΤΗ ΚΕΡΚΥΡΑ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


«ΣΤΗ ΚΕΡΚΥΡΑ ΟΙ ΑΝΕΛ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΝΕΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΝΙΚΗΣ, ΜΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΟΥ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ»

Στη Κέρκυρα βρίσκεται από το μεσημέρι (13.12.14) για διήμερη επίσκεψη ο Εκπρόσωπος και Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ. Μαζί με την Οργανωτική Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων και Πολιτευτή Β' Αθήνας Ευαγγελία Εγγλέζου, το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Κινήματος Γιάννη Ζήκο, αλλά και πολιτευτές και μέλη της τοπικής Συντονιστικής Επιτροπής, με επικεφαλής τον Τάσο Κόλλια, ο Τέρενς Κουίκ θα έχει συναντήσεις με τον Περιφερειάρχη, τον Δήμαρχο και εκπροσώπους φορέων.

Επίσης θα προεδρεύσει σύσκεψης της Συντονιστικής, με τη συμμετοχή Πολιτευτών και κομματικών στελεχών, προκειμένου να καθοριστούν οι άμεσες δράσεις εν όψει των επερχόμενων εκλογών του Ιανουαρίου.


«Στη Κέρκυρα οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα βγάλουμε βουλευτή, μέσα από ένα νέο δυναμικό ψηφοδέλτιο νίκης, με υποψήφιους που τιμούν το Κίνημα και τους αγώνες του», δήλωσε ο Τέρενς Κουίκ, αναχωρώντας από την Αθήνα.    

Related Posts