ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΕΑΣ.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΕΑΣ. ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΕΑΣ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΕΓΓΛΕΖΟΥ: ΟΙ ΑΝΕΛ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ
                                                          
«Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, είμαστε αλληλέγγυοι σε κάθε πολίτη που
έχασε την δουλειά του λόγω της μνημονιακής πολιτικής, που εκτίναξε την
ανεργία στη χώρα μας!

Ακόμη περισσότερο, όταν υπάρχουν δυνατότητες νέων θέσεων εργασίαςείμαστε υπέρ της αξιοποίησης εξειδικευμένου Προσωπικού, ειδικότερα σε κλάδους ειδικής σημασίας όπως η εγχώρια παραγωγή της Αμυντικής μας Βιομηχανίας.
 
Η αξιολόγηση του κάθε υποψηφίου εργαζομένου και η διαφάνεια των διαδικασιών πρόσληψης σε μια εταιρεία στην οποία ακόμη είναι σε εξέλιξη η διαδικασία εθελουσίας εξόδου, είναι σίγουρα θέματα πολύ σημαντικά.

Και γι’ αυτό σκοπεύουμε, μετά από οδηγίες του Εκπροσώπου του Κινήματος Τέρενς Κουίκ, μαζί να επισκεφθούμε τις εγκαταστάσεις της Ε.Α.Σ το συντομότερο, ώστε να συναντηθούμε και με τη Διοίκηση, αλλά και με τους εργαζόμενους».

Αυτή την δήλωση έκανε η Πολιτευτής Β' Αθήνας και Οργανωτική Περιφερειάρχης των ΑΝΕΛ Ευαγγελία Εγγλέζου, εκπροσωπώντας τον Βουλευτή Επικρατείας Τέρενς Κουίκ (ο οποίος απουσίαζε στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ για σύσκεψη με μη αποζημιωθέντες συνταξιούχους της ΕΛΒΟ), μετά την συνάντηση με εκπροσώπους του Σωματείου Εργατοϋπαλλήλων Βαριάς Βιομηχανίας "Η ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ", με πρωτοβουλία της  επιτροπής των απολυμένων των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων Ε.Α.Σ.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Γραμματέα Συνδικαλιστικού του Κινήματος Νίκου Δάγλαρτζη.

Σύμφωνα με τη συντονιστική επιτροπή των πρώην εργαζομένων στην Ε.Α.Σ και γνωρίζοντας τον όγκο παραγωγής βάση των παραγγελιών που είναι προς υλοποίηση με την έναρξη του νέου έτους, είναι βέβαιο πως οι ανάγκες της επιχείρησης σε εργατοτεχνικό προσωπικό, ώστε να είναι εφικτή η παραγωγή, είναι άμεσες και επιτακτικές.

Στα πλαίσια αυτά, οι πρώην εργαζόμενοι, έχοντας την απαραίτητη εξειδίκευση και τεχνογνωσία, βασισμένη κυρίως στη δεκαετή τους εμπειρία σε κάθε τεχνική και επιστημονική ειδικότητα της Αμυντικής Βιομηχανίας, αιτούνται την αυτονόητη αξιοποίηση τους, από τη νέα διοίκηση.

Πιο συγκεκριμένα, όπως ενημέρωσαν και τον Γραμματέα Συνδικαλισμού των  Ανεξάρτητων Ελλήνων Νικόλαο Δάγλαρτζη, κατά την κοινή αυτή συνάντηση, ζητούν στα πλαίσια της ορθολογικής πρακτικής, της χρηστής και σώφρονος διοίκησης, να κληθούν σύντομα από τους διοικούντες, ώστε να συζητήσουν την επαναπρόσληψη τους.

                                                                                   


                              

Related Posts