ΜΙΑΜΙΣΗ ΩΡΑ ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΧΑΪΚΑΛΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ«ΜΙΑΜΙΣΗ ΩΡΑ ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΧΑΪΚΑΛΗ 
ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ
ΝΑ ΑΠΟΦΑΝΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΘΕΙ 
ΑΡΣΗ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ»

ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 
ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΣΤΟ ΜEGA ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ 
ΙΟΡΔΑΝΗ ΧΑΣΑΠΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΜΑΝΩΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ

Ο Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουίκ
απάντησε (20.12.14) ως εξής σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων Μανώλη Αναγνωστάκη και 
Ιορδάνη Χασαπόπουλοστην πρωινή εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο».


Η πλήρης απομαγνητοφώνηση, έχει ως εξής:

Ι. Χασαπόπουλος: Κύριε Κουίκ με συγχωρείτε. Όλοι λένε, στο παρασκήνιο, ότι αυτό που έγινε με τον Χαϊκάλη και τον Καμμένο - το τι θα αποδειχτεί δεν ξέρω, το τι πέρασε στον κόσμο - ότι έγινε μια προσπάθεια χρηματισμού, έτσι; Αφήστε τώρα τι θα βρει η Δικαιοσύνη. «Πάγωσε» τους 160 εκεί που είναι και από την άλλη σήκωσε και τους ΑΝΕΛΌτι το κάνατε δηλαδή γιατί σας έλεγαν «μπαίνουν - δεν μπαίνουν» στη Βουλή οι ΑΝΕΛ.

Τ. Κουίκ: Καμία σχέση.

Ι. Χασαπόπουλος: Καμία σχέση...

Τ. Κουίκ: Θα σας πω γιατί.

Καταρχήν η ομόφωνη απόφαση των 12. «Μπετόν αρμέ». Το είχα πει πάρα πολλές φορές. Από την στιγμή που τελείωσε το «κοφίνι» της συγκυβέρνησης με τον τελευταίο ο οποίος έφυγε και αναφέρομαι στον Μελά, για τους λόγους που ήθελε να φύγει, είχα πει λοιπόν, γιατί διαβάζω την ανθρωπογραφία μέσα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα, ότι οι 12 είναι «unblock». Και, μάλιστα, όλα εκείνα τα ονόματα που ακουγόντουσαν κατά καιρούς στα ΜΜΕ το ξεκαθάριζαν.

Βάζω ένα - δυό παραδείγματα, γιατί μένα μου αρέσει να μιλάω με ονόματα.
Μαρία Κόλλια: Μέσα στις Σέρρες, στο «προπύργιο» του Καραμανλή, είπε ότι «και τον Καραμανλή να μου φέρεται, εγώ δεν ψηφίζω».

Έλενα ΚουντουράΗ οποία ήταν και αυτή μέσα στο στόχαστρο: Ολόκληρο άρθρο έκανε σε εφημερίδα και θυμάμαι και την συνέντευξη την πολύ ξεκάθαρη που έδωσε στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Συνεπώς και τα 12 ΟΧΙ ήταν πλέον το αναμενόμενο από την πλευρά μας. Δεν υπήρχε κάποια άλλη περίπτωση.

Για να το ξεκαθαρίσω και σε ότι αφορά τα ποσοστά......

Ι. Χασαπόπουλος: Κύριε Κουίκ με συγχωρείτε. Επειδή γνωριζόμαστε και πολλά χρόνια και μέσα στη Βουλή. Το ξέρει και ο Γιάννης Σαραντάκος, το ξέρει και ο Μανώλης Αναγνωστάκης τα έχουμε συζητήσει όλα κλπ.

Γιατί όλες οι προσπάθειες χρηματισμού γίνονται με τους ΑΝΕΛ; Γιατί; Με την κυρία Ξουλίδου..... Δεν πάει κανείς στη ΔΗΜΑΡ ας πούμε; Δεν πάει κανείς δεξιά και αριστερά; Αυτό δημιουργεί την «σκιά» ότι κάτι υπάρχει από πίσω.

Τ. Κουίκ: Κύριε Χασαπόπουλε, δικαιολογημένο το ερώτημα. Θα το έκανα και εγώ δημοσιογραφικά. Όμως να σας θυμίσω ότι όλο αυτό τον τελευταίο καιρό, συγκεκριμένα ονόματα από τους ΑΝΕΛ θέλανε, γιατί ήταν λογικό να θέλει η συγκυβέρνηση να διεμβολίσει εμάς. Από εμάς να πάρει ψήφους. Είναι λογικό αυτό.

Μ. Αναγνωστάκης: Σωστό αυτό. Γιατί είναι στο χώρο, ας πούμε, της «δεξιάς».
Τ. Κουίκ: Με την έννοια ότι κάποιοι από εμάς, οι οποίοι προερχόμαστε από τον χώρο της ΝΔ, να μας λένε... «αδέρφια μας, τι μπορεί να γίνει;».

Όμως όλο αυτό το διάστημα σας υπενθυμίζω, ότι και τα ΜΜΕ με «πύρινα» άρθρα, όπως και του Γιάννη Σαραντάκου και το έχω κουβεντιάσει μαζί του, κάνανε αναφορές σε πληροφορίες ότι τα τάδε ονόματα, του Χαϊκάλη, της Κουντουρά, του Κουίκ ότι «παίζει, αν θα».

Βεβαίως εγώ θα σας πω ότι και κάποιες δηλώσεις ή τοποθετήσεις μας μπορεί να ήταν εκείνες οι οποίες δημιουργούσαν το κλίμα, οπότε σου λέγανε:
«Ο Κουίκ λέει ότι αν με μια προϋπόθεση κλπ μπορεί ενδεχομένως να αλλάξει... Άρα... Μπορεί να είναι ευάλωτος....

Ι. Χασαπόπουλος: Κύριε Κουίκ, ήθελα να σας ρωτήσω, αφού θα δώσετε κι αυτήν την απάντηση για το θέμα των ποσοστών τι έκαναν οι ΑΝΕΛ. Εσείς έχετε πειστεί για το θέμα του Αποστολόπουλου; Βέβαια, είστε μέσα εκεί πέρα, αλλά πώς γίνεται ένα στέλεχος των ΑΝΕΛ, που πέρασε, να βγαίνει και να προσπαθεί να «παγιδεύσει» έναν Βουλευτή; Σε αυτό μπορείτε να δώσετε μια εξήγηση;

Τ. Κουίκ: Μα αυτή την εξήγηση πρέπει να την δώσει ο ίδιος, εάν κι εφόσον κληθεί που κλήθηκε στην Δικαιοσύνη. Δεν θα ερμηνεύσω εγώ, πραγματικά το γιατί το έκανε ο κ. Αποστολόπουλος. Αν το έκανε μόνος του, αν το έκανε κατ’ εξουσιοδότηση, αν ήταν «μεσάζων»… Θέλω να είμαι πραγματικά πολύ προσεχτικός.

Ι. Χασαπόπουλος: Εσείς τον ξέρετε τον κ. Αποστολόπουλο;

Τ. Κουίκ: Βεβαίως. Γιατί ο κ. Αποστολόπουλος ήταν από τον Μάιο του 2012 στους ΑΝΕΛ μέχρι τον Απρίλιο του 2013, που έφυγε.

Ι. Χασαπόπουλος: Έναν χρόνο δηλαδή ήταν δίπλα στον Πρόεδρο;

Τ. Κουίκ: Ναι. Και «γυρίζω την ώρα» χτες το μεσημέρι, που ο ίδιος ο κ. Καμμένος είπε, ότι τον γνώρισε στο γραφείο του κ. Σαμαρά, του υπεδείχθη από τον κ. Σταμάτη, για την υπόθεση των CDS, αντιλαμβάνομαι, ότι πρέπει να κατέθεσε και για τα CDS

Ι. Χασαπόπουλος: Αυτά είναι παλιά όμως, για να τον βλέπουμε μέσα και στην συνάντηση, ήταν ο «εξ απορρήτων» του κ. Καμμένου!

Τ. Κουίκ: Όχι, όχι, με συγχωρείτε. Και συνεχίζω να λέω, ότι τον ακολούθησε μετά στους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ εγώ εκεί τον συνάντησα για πρώτη φορά κι από εκεί και πέρα έφυγε τον Απρίλιο του 2013.

Αλλά νομίζετε, ότι αυτό μπορεί να έχει κάποια σχέση με αυτό που διαβάζω; Ότι ο Χαϊκάλης δωροδοκήθηκε από σύμβουλο του Καμμένου;... Και τι να μην δωροδοκήθηκε από εκείνον που του υπεδείχθη του Καμμένου «πάρτον για τα CDS» ;!

Θέλω να είμαι πάρα πολύ προσεχτικός! Και στην χτεσινή συνέντευξη Τύπου δεν ενοχοποιήθηκε κανένας, δεν αναφέρθηκαν πολιτικά ονόματα πάνω στο τραπέζι.
Όλα αυτά τα ονόματα είναι μέσα σε ένα υλικό, που έχει παραδοθεί στην Εισαγγελία…
Βλέπετε, ότι προσπαθώ μέσα σε αυτούς τους πολύ δύσκολους πολιτικά καιρούς, να μιλάω με όσο γίνεται πιο «χαμηλούς» τόνους, γιατί είμαι από εκείνους, που θέλω να σέβομαι την Δημοκρατία και τις διαδικασίες.

Λοιπόν, λέω ας πάμε στην 2η Ψηφοφορία και στην 3η....

Μ. Αναγνωστάκης: Πριν πάμε στην 2η και την 3η (ψηφοφορία), ας πάμε στα γεγονότα κ. Κουίκ! Γιατί μπορεί η προσωπική σας άποψη να είναι να μην υπάρχουν «σκιές»…

Τ. Κουίκ: Είναι θέμα Δικαιοσύνης, σας διαβεβαιώ! Ε, πώς!!!

Μ. Αναγνωστάκης: Όχι, δεν είναι θέμα Δικαιοσύνης! Διότι, το παραπέμψατε στην Δικαιοσύνη και μετά...

Τ. Κουίκ: Δεν θα έπρεπε;

Μ. Αναγνωστάκης: Δεν ξέρω… Αλλά θέμα Δικαιοσύνης δεν είναι! Όταν κάποιος που σέβεται τους θεσμούς κι έχει ξεκινήσει την διαδικασία της Δικαιοσύνης, δεν κάνει συνέντευξη Τύπου!

Τ. Κουίκ: Όχι, όχι δύο λεπτά. Η υπόθεση είναι εξαιρετικά σοβαρή και με αυτή την  έννοια, μιλάνε όλοι χωρίς να έχουν ακούσει αυτό το ηχητικό υλικό, της μια, πάνω από μιάμιση ώρας…

Μ. Αναγνωστάκης: Μα τα ξέρει ο Εισαγγελέας, 15 ημέρες τα έχετε δώσει και δεν έχει κάνει τίποτα! Εσείς τι πιστεύετε;

Τ. Κουίκ: Εμείς δεν πιστεύουμε τίποτα. Η δική μας η γνώμη είναι ότι η Δικαιοσύνη πρέπει να δρα ανεξάρτητα… 6 Δεκεμβρίου…

Ι. Χασαπόπουλος: Στον Εισαγγελέα, γιατί δεν πήγε να πει το όνομα;

Τ. Κουίκ: Τον ρώτησα και μου είπε ο Παύλος (Χαϊκάλης) ότι προσπαθούσαν να τον «παγιδεύσουν» (τον Αποστολόπουλο) και γι’ αυτό τον λόγο δεν έλεγαν το όνομα. Όπου τελικά σε εκείνο το τρίτο ραντεβού δεν εμφανίστηκε (ο Αποστολόπουλος) δύο λεπτά πριν... Και μάλιστα είχε και τις ώρες ο Παύλος: «Είχαμε πει στις 6... 6.12 με πήρε και μου είπε άντε γεια, Καλά Χριστούγεννα»…

Και τότε πήγε στην Ασφάλεια για την υπόθεση…

Ι. Χασαπόπουλος: Στον Εισαγγελέα γιατί δεν το έλεγε;

Τ. Κουίκ: Σας είπα, δεν ήθελε να το δώσει, απ’ ό, τι τουλάχιστον μας είπε, γιατί προσπαθούσαν να τον «παγιδεύσουν» (τον Αποστολόπουλο) και φοβόταν «διαρροές».

Ι. Χασαπόπουλος: Είχε πάει και στην Αστυνομία;

Τ. Κουίκ: Όχι, η Αστυνομία παρενέβη στην τρίτη συνάντηση, όπου εκεί είχε «παγιδεύσει» και το σπίτι…

Ι. Χασαπόπουλος: Το όνομα του το είχε δώσει στην Αστυνομία;

Τ. Κουίκ: Υποθέτω, ότι δεν το είχε δώσει, μα αυτά που τουλάχιστον εγώ ακούω, γιατί εγώ δεν ήμουν μπροστά! Δεν μετείχα ούτε ήξερα για αυτή την ιστορία με τον Παύλο. Την έμαθα εκ των υστέρων!

Μ. Αναγνωστάκης: Η «παγίδευση» σε ποιο σπίτι θα γινόταν;

Τ. Κουίκ: Στο σπίτι του Παύλου (Χαϊκάλη).

Μ. Αναγνωστάκης: Μάλιστα… Και δεν ξέρανε ποιος θα έρθει;;;!!!

Τ. Κουίκ: Ο Παύλος ήξερε, δεν ξέρω αν το ήξερε η Αστυνομία ή όχι!

Μ. Αναγνωστάκης: Δεν γίνονται αυτά!!!

Τ. Κουίκ: Κύριε Αναγνωστάκη, «ψάχνουμε να βρούμε ένα δέντρο και χάνουμε το δάσος»!

Μ. Αναγνωστάκης: Ένα λεπτό κ. Κουίκ, γιατί οι «δράκοι» βρίσκονται στις λεπτομέρειες…

Τ. Κουίκ: Ναι, αλλά δεν κυνηγάμε και «φαντάσματα»…

Μ. Αναγνωστάκης: Όταν κάποιος λέει, «είμαι θεσμικός, έχω δώσει το θέμα στην Εισαγγελία και το βγάζω και στις εφημερίδες»… Πρώτο θέμα!

Δεύτερο θέμα, όταν λέει «δεν δίνω το όνομα στον Εισαγγελέα, αλλά το ξέρει η Ασφάλεια»… Καλά τώρα, έρχεται στο σπίτι μου και…

Τ. Κουίκ: Ακούστε, ξέρω πολύ καλά τι λέω κι επειδή δόξα τω Θεώ τη χρήση της ελληνικής γλώσσας τη ξέρω καλά, δεν είπα ότι δεν το είχε πει (ο Χαϊκάλης) στην Αστυνομία, δεν το είπε στον Εισαγγελέα!

Μ. Αναγνωστάκης: Όχι, εγώ το λέω! Είπα και θα το επαναλάβω, ότι σύμφωνα και με τα όσα δήλωσε και ο Παύλος Χαϊκάλης στην συνέντευξη Τύπου, ότι το όνομα του Αποστολόπουλου το κατέθεσε στην Αστυνομία καθ’ υπόδειξη της Εισαγγελίας και λέω…

Ι. Χασαπόπουλος: Δηλαδή εσάς συγγνώμη, δεν σας «βρωμάει» το πράγμα; Τέρενς, συγγνώμη, έχεις χειριστεί πάρα πολλές υποθέσεις! Υπάρχει ένας Βουλευτής, ο οποίος πάει στον Εισαγγελέα και λέει «προσπαθούν να με δωροδοκήσουν, δεν σας λέω το όνομα!», πάει στην Ασφάλεια και λέει «προσπαθούν να με δωροδοκήσουν»…

Μ. Αναγνωστάκης: Και δεν υπάρχει το όνομα!

Τ. Κουίκ: Με συγχωρείτε πολύ, είναι υποχρεωτικό όταν πω ότι έρχεται κάποιος να με δωροδοκήσει και θέλω την συνδρομή της Αστυνομίας, να πω και το ποιός;;;!!! Διότι, διάβασα και το εκπληκτικό χτες και μάλιστα από πολιτικό συντάκτη με εμπειρία: «Και πώς δεν είχε προσημειώσει ο Χαϊκάλης τα χρήματα;»!!!

Ι. Χασαπόπουλος - Μ. Αναγνωστάκης: Ποια χρήματα;;;!!!

Τ. Κουίκ: Ε, αυτό λέω κι εγώ!!! Εγώ θα θέσω 3 ερωτήματα και νομίζω, ότι εκεί «κλείνω» μια ιστορία, την οποία θα πρέπει να την «αποτελειώνουμε» με τις διαδικασίες τις συνταγματικές την Τρίτη και την επόμενη Δευτέρα.

Το πρώτο είναι αν η Δικαιοσύνη θα δώσει όλο αυτό το υλικό - το οποίο το έχει παραλάβει και μάλιστα με απόδειξη - στο Δικαστικό Συμβούλιο για να πει αν πρέπει να το χρησιμοποιήσει για το Εθνικό συμφέρον ή όχι. Γιατί εδώ μιλάμε για Εθνικό συμφέρον. Δεν είναι μια ιστορία που αφορά μια ποδοσφαιρική ομάδα και μια άλλη ποδοσφαιρική ομάδα!!

Ι. Χασαπόπουλος: Τι να κάνει η Δικαιοσύνη μέσα σε τρεις ημέρες; Να πει από που κινείται ο Αποστολόπουλος;

Τ.Κουίκ: Λέω. Σας παρακαλώ πολύ!

Ι. Χασαπόπουλος: Επειδή την επικαλείστε την Δικαιοσύνη, μέσα σε τρεις μέρες τι να κάνει; Τι να κάνει η Δικαιοσύνη;

Τ. Κουίκ: Εγώ επικαλούμαι κάποια πράγματα, τα οποία νομίζω πρέπει να γίνουνε.
Ι. Χασαπόπουλος: Συμφωνούμε.

Τ. Κουίκ: Το Δεύτερο. Η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του τηλεφώνου του κυρίου Αποστολόπουλου, αν χρειαστεί. Νομίζω ότι και αυτό θα ήταν πάρα πολύ χρήσιμο.

Μ. Αναγνωστάκης: Πως θα γίνει αυτό; Για να γίνουν αυτά, με συγχωρείτε λίγο, πρέπει να υπάρχουν από τον Εισαγγελέα κατηγορίες. Δεν μπορεί να αρθεί ένα τηλέφωνο, επειδή κάποιος είπε ότι «μου είπε αυτό».

Τ. Κουίκ: Σύμφωνοι. Εγώ εκφράζω...

Ι. Χασαπόπουλος: Εσείς λέτε πολιτικές θέσεις δηλαδή τώρα.

Μ. Αναγνωστάκης: Όχι, δεν λέει αυτό. Λέει για τις κινήσεις που πρέπει να γίνου από την Δικαιοσύνη.

Τ. Κουίκ: Σας διαβεβαιώ ότι, αν ήμουνα στη θέση σας αυτό θα ρωτούσα. Θα έβγαινα στην κάμερα και θα έλεγα: «Μήπως πρέπει να γίνει άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του κυρίου Αποστολόπουλου»; Θα το ρώταγα! «Μήπως θα πρέπει να κινηθούν προς το Εθνικό Συμβούλιο για το υλικό αυτό για να αποτελέσει....»

Ι. Χασαπόπουλος: Ναι. Αλλά και ο Εισαγγελέας θα σας πει «κύριε Κουίκ, δεν μου έλεγες το όνομα και τώρα ζητάς να τρέξω». Αυτό θα σου πει ο Εισαγγελέας.

Τ. Κουίκ: Όχι. Δυο λεπτά. Εδώ όμως έχουμε μία διαφορά.

Ότι αυτό, το δεύτερο, συνέβη πριν από αρκετές μέρες...

Χτές το πρωί μου έκανε κάτι εντύπωση. Ότι, ενώ έλεγα ότι γνωρίζουν το όνομα, είχαμε την διαβεβαίωση ότι δεν το γνωρίζουν το όνομα! Μέχρι που τελικά από το αστυνομικό ρεπορτάζ προέκυψε, ότι το γνώριζαν το όνομα.

Και λέω. Όταν καταθέτει ο Παύλος, ένα σημαντικό ζήτημα κατά τη άποψή μου, το όνομα, δεν θα έπρεπε η Εισαγγελία την επόμενη μέρα, να μην πω την επόμενη ώρα, να πει στην Ασφάλεια «στείλτε μου παρακαλώ την κατάθεση του Χαϊκάλη για να δούμε ποιο όνομα έχει πει»; Δεν συνέβη. Χθες έγινε αυτό το πράγμα. Μετά από πάρα πολλές μέρες.

Μ. Αναγνωστάκης: Με συγχωρείτε. Ένα λεπτό κύριε Κουίκ. Θα πρέπει να αποφασίσετε με ποιον είσαστε. Είσαστε με την Δικαιοσύνη ή με την παρέμβαση στη Δικαιοσύνη. Εγώ είμαι με την λογική πάντως.

Τ. Κουίκ: Είμαι με την Δικαιοσύνη. Καταγράφω γεγονότα, χωρίς να ρίχνω ευθύνη σε κάνεναν σας διαβεβαιώ. Απλά και μόνο......

Μ. Αναγνωστάκης: Αμα λέτε, ότι ο Αναγνωστάκης το έκανε και μετά.......

Ι. Χασαπόπουλος: Τέρενς άκουσέ με λίγο. Ο κύριος Αποστολόπουλος έφυγε σε σύγκρουση με τον κύριο Καμμένο και τους ΑΝΕΛ;

Τ. Κουίκ: Ναι, βέβαια.

Ι. Χασαπόπουλος: Συγρουστήκατε;

Τ. Κουίκ: Α, δεν ξέρω. Δεν ήμουν παρών στην όποια σύγκρουση...

Ι. Χασαπόπουλος: Πως έφυγε ο κύριος Αποστολόπουλος; Πως αποχώρησε;

Τ. Κουίκ: Ξέρεις τότε εγώ δεν ήμουν καν Εκπρόσωπος. Ήμουν Κοινοβουλευτικός με τα πολλά ταξίδια μου σε όλη την Ελλάδα. Οπότε εγώ δεν παρακολουθούσα, το διαβεβαιώ αυτό....

Ι. Χασαπόπουλος: Το τι ακούσατε.... Δηλαδή «πλακώθηκαν»;

Τ. Κουίκ: Το μόνο που άκουσα είναι ότι έφυγε. Μάλιστα στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου είπε ο Πάνος Καμμένος «ότι έφυγε γιατί ήθελε να γυρίσει πίσω στη Νέα Δημοκρατία και να πάει και σύμβουλος σε μία τράπεζα από την οποία απολύθηκε το καλοκαίρι του 2014». Αυτά τα οποία καταγράφω ως εκπρόσωπος από το ρεπορτάζ το ζωντανό, το άμεσο, αυτά σας λέω και εγώ.

Ι. Χασαπόπουλος: Άρα δεν είχε καμία σχέση ο κύριος Αποστολόπουλος με άλλους βουλευτές, με εσάς, με τον κύριο Χαϊκάλη από τότε που έφυγε από τους ΑΝΕΛ λέω.

Τ. Κουίκ: Τι εννοείτε; Από τη στιγμή που έφυγε;

Ι. Χασαπόπουλος: Ναι.

Τ. Κουίκ: Όχι.

Ι. Χασαπόπουλος: Επειδή ακούω περίεργα πράγματα, γι ‘αυτό.

Τ. Κουίκ: Όχι.

Μ. Αναγνωστάκης: Τι περίεργα πράγματα ρε Ιορδάνη; Πες τα και σε εμάς.

Ι. Χασαπόπουλος: Ε, τώρα δεν χρειάζεται. Τέλος πάντων.

Τ. Κουίκ: Πάντως ένα πράγμα......

Μ. Αναγνωστάκης: Ένα λεπτάκι. Κάτι ακόμα θέλω να σας ρωτήσω. Αυτό που λέτε είναι σωστό. Ότι, γιατί όχι, αφού μπορεί να είναι και σύμβουλος και παρά ταύτα να συμμετέχει σε αυτό, κανείς δεν εξαιρείται από οτιδήποτε. Ωστόσο όμως, δημιουργεί ένα θέμα μεγάλο. Δηλαδή δεν ήταν ένας απλός σύμβουλος, ένας «παρατρεχάμενος». Ήταν από τους ανθρώπους που βλέπετε μαζί με τον κύριο Μαριά και τον κύριο Καμμένο, συμμετείχε στις συζητήσεις με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Τ. Κουίκ: Πρέπει να σας πω, ότι εκείνη την ημέρα εγώ θύμωσα πάρα πολύ που έγινε εκείνη η συνάντηση. Μ’ αρέσει να τα λέω τα πράγματα. Γιατί εκείνη την ώρα έδινα αγώνα στο Εφετείο της Κομοτηνής στο πλευρό της Χαράς Νικοπούλου και απέναντι μου είχα ως αντίδικους Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. Ήταν τότε, που έλεγα, ότι ήταν λάθος όλη αυτή η ιστορία που γινόταν με την «ουρά του ΣΥΡΙΖΑ».

Μ. Αναγνωστάκης: Αφού την έκανε ο κύριος Αποστολόπουλος...

Τ. Κουίκ: Σας λέω γεγονότα γιατί μ’ αρέσει.......

Ι. Χασαπόπουλος: Καλά εκεί στους ΑΝΕΛ έχετε κάποια....

Τ. Κουίκ: Ε, ήμουνα από εκείνους που αντιδρούσα και τα έλεγαν.

Ι. Χασαπόπουλος: Γιάννη δεν ξέρω αν θες κάτι.Να αποχαιρετίσουμε τον κύριο Κουίκ. Αν θες κάτι να τον ρωτήσεις.

Γ. Σαραντάκος: Όχι. Νομίζω θα φανεί τις επόμενες ημέρες που θα πάει αυτή η διαδικασία.
Τ. Κουίκ: Εγώ πραγματικά θα έλεγα ας αφήσουμε τη διαδικασία να κινηθεί. Είναι πάρα πολύ το υλικό. Πολύ το υλικό!! Από εκεί και πέρα να πάμε να ψηφίσουμε νηφάλια την Τρίτη και την επόμενη Δευτέρα.

Πάντως στη Δημοκρατία αδιέξοδα δεν υπάρχουν. Είναι σαφές, ότι πρέπει να πάμε για εκλογές και εκεί δείχνει και όλο το κλίμα. Ανεξάρτητα με το θέμα αυτό.

Μ. Αναγνωστάκης: Ευχαριστούμε κύριε Κουίκ.

Τ. Κουίκ: Εγώ ευχαριστώ πάρα πολύ!!!Related Posts