Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΙΤΣΑ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


«Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΙΤΣΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΛΥΜΑΤΟ-ΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΩΝ EMAIL, ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΛΙ ΣΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ»

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ

Ο Εκπρόσωπος και Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ έκανε την εξής δήλωση:

«Η μεθοδολογία στην έρευνα ενός γεγονότος ή μίας καταγγελίας, ειναι κομμάτι της 45χρονης δημοσιογραφικής μου καριέρας.

Θα συνιστούσα στον Σταύρο Καλογιάννη να έχει λίγη υπομονή στα θέματα που τον αφορούν. Και προπαντός θα του συνιστούσα να μην ανησυχεί για το πώς χειρίζομαι το κοινοβουλευτικό μου έργο, σε χρόνους που αποτελούν αποκλειστική μου επιλογή και σαφώς όχι δική του.

Να ανησυχεί, όμως και για την Ερώτηση που κατέθεσα για τη Ζίτσα και - προπαντός - να ανησυχεί για τις προσωπικές του ευθύνες για το καινούργιο λυματο-ναι που θα πει την Κυριακή στον προϋπολογισμό των email, παραδίδοντας για άλλη μία φορά τους Έλληνες στους εκβιαστές της τρόικας.

Για την ιστορία η κατάθεση της Ερώτησης, χθες το μεσημέρι, με το που επέστρεψα στην Αθήνα από Μολδαβία και Ιωάννινα είναι 5162/02.12.14.

Και δεν λυπάμαι καθόλου αν τον ξεβόλεψα που έβγαλα την σχετική ανακοίνωση για την κατάθεση της Ερώτησης, χωρίς να πάρω την... έγκρισή του.


Υπόσχομαι ότι θα το ξανακάνω».

Related Posts