ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΠΟΠΗΣ ΤΣΑΠΑΝΙΔΟΥ (STAR)


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
«Η ΝΔ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ ΜΙΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΞΕΧΝΑ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ Η ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕ ΩΣ ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑ»

«ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟ ΝΕΟ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟΥ. ΣΥΝΙΣΤΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΙΩΠΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΨΕΥΣΗ»

«Δεν μπορώ να ακούω κυβερνητικά στελέχη ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα είναι επικίνδυνη. Εγώ δεν είμαι αριστεροφοβικός, όπως επίσης έχω δημόσια εκφράσει τις αντιθέσεις μου με πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά απορώ μαζί τους, αφού ο ελληνικός λαός γνωρίζει ότι ο υπαρκτός κίνδυνος ειναι η ίδια η ΝΔ, που θέλησε να παραλάβει και συνέχισε το μνημονιακό πρόγραμμα του Γιώργου Παπανδρέου και τώρα συγκυβερνά με το διαλυμένο ΠΑΣΟΚ του Ευάγγελου Βενιζέλου (που κάνει το κουμάντο), το ΠΑΣΟΚ που κατηγορούσε ως το πλέον διεφθαρμένο κόμμα.

Αλλά αποδεχόμενος την επικινδυνότητα του ΣΥΡΙΖΑ σε πολλά θέματα, (όπως τα εθνικά) οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ζητάμε από τους εγκλωβισμένους ψηφοφόρους στα μνημονιακά κόμματα, την μεγαλύτερη στήριξή τους, που θα μας δώσει την δύναμη να κόψουμε τη φόρα της αυτοδυναμίας του ΣΥΡΙΖΑ».

Αυτό δήλωσε ο Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουίκ, μιλώντας σήμερα (28.11.14) στην δημοσιογράφο Πόπη Τσαπανίδου (STAR).

Στη συνέχεια ο Τέρενς Κουίκ πρόσθεσε:

«Σε ότι αφορά την απόπειρα χρηματισμού της Σταυρούλας Ξουλίδου, η υπόθεση είναι στον εισαγγελέα από τον οποίο η ίδια έχει ζητήσει άρση του απορρήτου του τηλεφώνου της.

Δεν μπορώ πλέον να δώσω καμία λεπτομέρεια για το υλικό που κατέθεσε η συνάδελφος  (διαλόγους ή φωτογραφίες) και όποιο νέο χρειαστεί να κατατεθεί, καθώς αποτελεί προανακριτικό υλικό και καλύπτεται από το απόρρητο, τη μυστικότητα.

Επίσης δίνω μία συμβουλή, που αποτελεί και μία από τις βασικές αρχές της δημοσιογραφίας: Καλύτερα να μη γράψεις κάτι, παρά να διαψευστείς.


Εν προκειμένω συνιστώ σε κάποιους: Καλύτερα να σιωπούν, παρά να διαψευστούν». Related Posts