ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΛΥΖΟΥ - KRITI FM ΧΑΝΙΑ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
«ΑΠΟ ΤΑ ΖΑΠΠΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΝΔ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΡΕΚΟΡ ΨΕΥΤΙΑΣ. ΚΡΑΤΙΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ ΠΑΣΟΚ»

«Από τα Ζάππεια και τις 18 υποσχέσεις τον Ιούνιο του '12, μέχρι σήμερα που μιλάμε, ο Σαμαράς και η ΝΔ που έχει στα χέρια του, σπάσανε κάθε ρεκόρ ψευτιάς. Το τελευταίο ψέμα είναι τα λεγόμενα ότι «τέλος του χρόνου βγαίνουμε από τα Μνημόνια».

Δυστυχώς για τους Έλληνες στα Μνημόνια θα παραμείνουμε και νέα μέτρα θα επιβληθούν, επιπλέον εκείνων που ενεργοποιούνται από 1.1.15 σε εφαρμογή ψηφισμένων νόμων.

Η μόνη λύση είναι εκλογές τώρα και μετά Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Δώστε δύναμη στους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ για να κόψουμε την αυτοδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ. Εμείς θα είμαστε οι εγγυητές προάσπισης των εθνικών θεμάτων, προάσπισης των σχέσεων Κράτους και Ορθοδοξίας, δραστικής αλλαγής του επιχειρηματικού κλίματος με μείωση - σοκ της φορολογίας για να πάρει στα επάνω της η αγορά και η οικονομία γενικότερα».

Αυτό δήλωσε ο Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουίκ, μιλώντας σήμερα (28.11.14) στην δημοσιογράφο Κατερίνα Πολύζου του ραδιοφωνικού σταθμού KRITI FM Χανιά.Related Posts