ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ FM ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ , ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΝΔ –ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
«Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΑ ΑΛΛΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ»

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ , ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΝΔ –ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ, ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ 105.5 FM»


«Η συγκυβέρνηση ΝΔ ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να συνεχίζει να εξαπατά τους Έλληνες, λέγοντας ότι τελειώνουν τα μνημόνια, αφού είναι προφανές, ότι η Τρόικα θα μας επιβάλλει νέα μέτρα και νέες μνημονιακές δεσμεύσεις».

Αυτό δήλωσε ο Εκπρόσωπος και Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ 105.5 FM».

Σε ό, τι αφορά στις πολιτικές εξελίξεις ο Τέρενς Κουίκ  υπογράμμισε, ότι δεν έχει καμιά αμφιβολία, ότι πάμε για εκλογές, προσθέτοντας:

«Μετά και τα σημερινά λεγόμενα του Δημήτρη Αβραμόπουλου, χαίρομαι ιδιαίτερα που θα σταματήσουν στα διάφορα τηλεοπτικά πάνελ οι δημοσιογράφοι συντονιστές να μας ρωτάνε για συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Τώρα θα είναι οι Βουλευτές της ΝΔ που θα δέχονται το ερώτημα, εάν το Κόμμα τους μετεκλογικά θα συνεργαστεί με το Κόμμα του Αλέξη Τσίπρα.

Εξάλλου, πολύ πρόσφατα και ο Κώστας Γκιουλέκας είχε αφήσει ανοιχτή την πιθανότητα μετεκλογικής συνεργασίας ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ».

Τέλος, σχετικά με τον Νότη Μαριά ο Εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ έδωσε την εξής απάντηση:

«Δεν έχω να κάνω κανένα σχόλιο για τον Νότη Μαριά, ο οποίος εξελέγη ως Ευρωβουλευτής των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, με το ψηφοδέλτιο μας. Υπενθυμίζω επίσης, ότι έκανε όλη την προεκλογική του εκστρατεία μαζί με Πολιτευτές και τα μέλη των Συντονιστικών Επιτροπών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ σε όλη την Ελλάδα. Σε αυτούς προσέτρεξε και αυτοί τον βοήθησαν. Τίποτα άλλο, σας ευχαριστώ».


Related Posts