ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ. ΑΥΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΙΣΙΜΟ ΘΕΜΑ ΤΑΙΠΕΔ - ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ

«ΟΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΣΑΚΙΣΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΡΤΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΟΝΟ ΧΑΡΗ ΣΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ»

Για δεύτερη φορά μέσα σε μια εβδομάδα ο Εκπρόσωπος και Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ βρίσκεται από το πρωί στην Άρτα, ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση της τοπικής Συντονιστικής του Κινήματος, για την εξέταση πολύ σοβαρών θεμάτων της περιοχής.

Όπως δήλωσε ο ίδιος ο Τέρενς Κουίκ λίγο πριν την άφιξη του εκεί:

«Ένα από τα βασικότερα προβλήματα του νομού είναι το Κρατικό Νοσοκομείο, που αν ακόμη στέκεται στα πόδια του, αυτό οφείλεται στις φιλότιμες προσπάθειες και μόνο του ιατρικού, νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού. Οι μνημονιακές πολιτικές έχουν τσακίσει τον προϋπολογισμό του, δημιουργώντας απαράδεκτες ελλείψεις, οι οποίες δεν είναι μακριά από το να κοστίσουν ακόμη και σε ανθρώπινες ζωές».

Εκτός από το Νοσοκομείο Άρτας ο Τέρενς Κουίκ θα συναντηθεί με τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο της πόλης και θα επισκεφτεί την τοπική κλειστή αγορά για να συνομιλήσει με τους παραγωγούς και τους καταναλωτές σε μια περιοχή, όπου φέτος εκτιμάται, ότι τα εσπεριδοειδή θα απορροφηθούν -  κυρίως πορτοκάλια και μανταρίνια - σε εξευτελιστικές τιμές.

«Θα είναι μια ακόμη συνεχόμενη χρονιά, όπου οι παραγωγοί πορτοκαλιού, που είναι σημαντικός πυλώνας της οικονομίας της Άρτας, θα μείνουν απροστάτευτοι και θα δώσουν τα προϊόντα τους σε τιμές «χάρισμα», που είναι ζήτημα αν καλύπτει και το κόστος των αγροτών» τόνισε ο Τέρενς Κουίκ απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

Ο Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ θα επιστρέψει στην Αθήνα αργά απόψε και αύριο θα αναχωρήσει για Θεσσαλονίκη, συνοδεύοντας τον Πρόεδρο του Κινήματος Πάνο Καμμένο, για την αναγγελία σημαντικών δράσεων του Κινήματος στον τομέα Υγείας, που θα ανακοινωθούν σε ξεχωριστό Δελτίο Τύπου από το Γραφείο Τύπου των ΑΝΕΛ.

Την Τετάρτη το απόγευμα ο Τέρενς Κουίκ θα είναι στην Κομοτηνή για την συνεδρίαση του ΑΜ-Θ Περιφερειακού συμβουλίου, που θα συζητήσει και το πολύ σοβαρό θέμα «ΤΑΙΠΕΔ: Αεροδρόμια Αλεξανδρούπολης – Καβάλας».

Related Posts