ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

ΠΑΡΕΣΤΗ ΣΤΙΣ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ 

«Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ τιμούμε το φρόνημα και τις ικανότητες όσων υπηρετούν στις Ένοπλες Δυνάμεις και μαζί τους σήμερα τιμήσαμε την ημέρα της Παναγίας, της προστάτιδας ΟΛΩΝ ΜΑΣ.

Ταυτόχρονα, οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ οφείλουμε να επισημάνουμε, ότι η παράδοση των Ε.Δ., που έκανε η συγκυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ στις απαιτήσεις της Τρόικας για συρρίκνωση και οικονομικές περικοπές, είναι - επιεικώς ο όρος - απαράδεκτη και πρωτάκουστη.

Φυσικά, δεν εξαιρούμε και το μισθολογικό «λιώσιμο» όσων υπηρετούν στις Ένοπλες  Δυνάμεις, όπως και τον εμπαιγμό με τον οποίο εφαρμόζονται οι αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Οι ΑΝΕΛ είμαστε οι εγγυητές, ότι μετά τις επερχόμενες εκλογές θα λειτουργήσουν και οι αποφάσεις της ελληνικής Δικαιοσύνης και του ΣτΕ για τους υπηρετούντες στις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας.

Και βεβαίως θα απεμπλακούν από τα Μνημόνια, οπως και όλη η πατρίδα μας με την ανάκτηση της εθνικής μας κυριαρχίας».


Αυτό δήλωσε ο Εκπρόσωπος και Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ μετά το τέλος των επίσημων εκδηλώσεων για τον εορτασμό της ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων, στις οποίες παρέστη εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο Πάνο Καμμένο και στη δοξολογία των Αθηνών και στη κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.

Related Posts