ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΚΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΑΜ-Θ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 21η ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΑΜ-Θ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
Στην Κομοτηνή θα βρίσκεται από σήμερα το απόγευμα (24.11.14) ο Εκπρόσωπος και Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, επικεφαλής του ΑΜ-Θ Περιφερειακού Συνδυασμού εθνικού σκοπού ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, για την 21η τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής:

      Συγκρότηση ομάδας εργασίας υποβολής προτάσεων για την διαμόρφωση ενδοπεριφερειακής καταναλωτικής συνείδησης.

      Συζήτηση για την αξιολόγηση των δομών των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης Β΄ Βαθμού.

      Έγκριση τελικού κειμένου Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης.

      Συζήτηση και λήψη απόφασης για την μη υποβάθμιση του Τελωνείου Δράμας, Ξάνθης, Κομοτηνής και Ν. Ορεστιάδας από Α΄ σε Β΄ τάξη, στα πλαίσια της αναδιάρθρωσης της Τελωνειακής Υπηρεσίας.

      Επικύρωση πρακτικού 14ης Συνεδρίασης έτους 2014 του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης.


Ο Τέρενς Κουίκ θα επιστρέψει στην Αθήνα αύριο το πρωί, καθώς ορίστηκε Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του Κινήματος για το Νομοθετικό έργο, την Τρίτη και την Τετάρτη, ενώ Ειδική Αγορήτρια θα είναι η συνάδελφος του Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. Σταυρούλα Ξουλίδου.

Related Posts