ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


«ΣΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΔ - ΠΑΣΟΚ

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΑΝΑΧΩΡΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΚΩ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ. ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ

Από το απόγευμα (14.11.14) συνεχίζει την νέα περιοδεία του στα Δωδεκάνησα ο Εκπρόσωπος και Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, αναχωρώντας για τη Ρόδο, προετοιμάζοντας την εκεί επίσκεψη του Προέδρου του Κινήματος Πάνου Καμμένου μεθαύριο Κυριακή και Δευτέρα, ο οποίος θα εγκαινιάσει τα γραφεία της τοπικής ΑΝΕΛ Συντονιστικής και θα συναντηθεί με φορείς εργαζομένων και του παραγωγικού κλάδου.

Ο Τέρενς Κουίκ, διέκοψε την περιοδεία του σήμερα το πρωί επιστρέφοντας από Κω, προκειμένου να δώσει στη Βουλή το παρόν του στις ονομαστικές ψηφοφορίες και κυρίως στη τροπολογία - κατάντια που αναιρεί ρυθμίσεις του πρόσφατου νόμου των «100 δόσεων»

Αναχωρώντας από την Κω, έκανε την εξής δήλωση:

«Διακόπτω την περιοδεία μου στα Δωδεκάνησα, γιατί έχω την υποχρέωση να υπερασπιστώ την αξιοπρέπεια της Βουλής των Ελλήνων, που οι βουλευτές της συγκυβέρνησης ΝΔ - ΠΑΣΟΚ, μετατρέπουν σήμερα, για άλλη μία φορά, Βουλή της Τρόικας, της Μέρκελ και των διεθνών Τραπεζιτών.

Είναι κοινοβουλευτική κατάντια με εντολή της τρόικας και με την ουρά κάτω από τα σκέλια η ελληνική συγκυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ να παίρνει πίσω και να αλλοιώνει νόμο που ψήφισε η Βουλή πριν λίγες μέρες και αφορούσε τη «ρύθμιση των 100 δόσεων».

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, με επικεφαλής τον Πρόεδρό μας Πάνο Καμμένο, θα θυμίσουμε άλλη μία φορά σήμερα, ότι εμείς δεν αποδεχόμαστε πραξικοπήματα της Τρόικας στο Κοινοβούλιο της Ελληνικής Δημοκρατίας»

ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απαντώντας σε άλλο ερώτημα, ο Τέρενς Κουίκ είπε:

«Στα Δωδεκάνησα το Κίνημα έχει σαφή ανοδική τάση, που θυμίζουν μέρες του '12. Στη Κέρκυρα ανακοινώθηκαν εντυπωσιακές προσχωρήσεις.

Προσχωρήσεις, αλλά και επιστροφές στελεχών στα Ιωάννινα, είναι πολύ πιθανό να ανακοινωθούν σήμερα.

Στη Θράκη, πολιτευτές με πραγματική αφοσίωση στο Κίνημα και μέλη των Συντονιστικών, εργάζονται για τη συγκρότηση δυναμικών ψηφοδελτίων.


Αυτά τα αναφέρω ενδεικτικά, για να αντιληφθούν κάποιοι, ότι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ  προχωρούν αποφασιστικά και ότι κανένας δεν μπορεί να τους απαξιώσει είτε με δημοσκοπικά κόλπα είτε με βρώμικα παιγνίδια»

Related Posts