ΣΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ, ΔΡΑΜΑ, ΑΡΤΑ Η ΝΕΑ ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΗ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ

«Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΙΑΣ ΕΦΙΑΛΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ, ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΛ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΣΤΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΤΗΣ ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ»


«Η κατάσταση στη πατρίδα μας, έχει ξεπεράσει κάθε όριο στα χέρια μιας εφιαλτικής κυβερνητικής συμμαχίας. Της ΝΔ με το ΠΑΣΟΚ, το κόμμα που κουβαλάει τις πιο καραμπινάτες περιπτώσεις διαφθοράς στην σύγχρονη ελληνική πολιτική ιστορία.

Όπως έλεγα και χθες, όταν φτάνει στο σημείο ακόμα και η ΕΛΣΤΑΤ του υπόδικου Πασοκάνθρωπου Γεωργίου να υπολογίζει σε 14 δις ευρώ τις απώλειες εισοδήματος των ελληνικών νοικοκυριών μέσα σε ένα χρόνο, τότε είναι βέβαιο ποια απάντηση θα πάρει το success story της συγκυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας - ΠΑΣΟΚ στις κάλπες που έρχονται σύντομα.

Μέχρι τις εκλογές, οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είμαστε υποχρεωμένοι να τρέχουμε σε όλη την Ελλάδα. Και αυτό το τετραήμερο θα περιοδεύω από την Ανατολική Μακεδονία - Θράκη που βρίσκονται στο μεταίχμιο της επιβίωσης, μέχρι την Ήπειρο που βρίσκεται ήδη στη σφαίρα της απαξίωσης».

Αυτή τη δήλωση έκανε, φτάνοντας πριν λιγο στην Αλεξανδρούπολη, ο Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουίκ και ΑΜ-Θ Περιφερειακός Σύμβουλος επικεφαλής του Συνδιασμού εθνικού σκοπού ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.

Ο Τέρενς Κουίκ απόψε Σάββατο (01.11.14), θα στηρίξει την παρουσίαση του βιβλίου του Αναστάσιου Λαυρέντζου Η ΘΡΑΚΗ ΣΤΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, το οποίο θα προλογίσει και ο επίτιμος αρχηγός ΓΕΣ Φραγκούλης Φράγκος.


Την Κυριακή το βράδυ θα είναι μαζί με τον Πομάκο δημοσιογράφο Σεμπαϊδήν Καραχότζα, οι δύο βασικοί ομιλητές σε εκδήλωση που οργανώνουν στη Δράμα η Λέσχη Καταδρομέων του νομού, με την αιγίδα της ΑΜ-Θ Περιφέρειας και του Δήμου Δράμας.

Η εκδήλωση έχει τίτλο ΘΡΑΚΗ ΧΘΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΡΙΟ και θα πραγματοποιηθεί στις 19.00 στο αμφιθέατρο του Δημαρχιακού Μεγάρου.


Από τη Δευτέρα το απόγευμα ο Τερενς Κουίκ θα βρίσκεται για διήμερη επίσκεψη στην Άρτα. Το πρόγραμμα των εκεί δράσεων θα ανακοινωθεί έγκαιρα

Related Posts