Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΔ - ΠΑΣΟΚ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ, ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ 100 ΔΟΣΕΙΣ.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΔ - ΠΑΣΟΚ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ, ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ 100 ΔΟΣΕΙΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ»

 ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΛ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ

«Η συγκυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ γελοιοποιήθηκε με τις διάφορες οικονομικές «πρωτοβουλίες» της.

Στον ΕΝΦΙΑ άλλαξε οκτώ βουλευτές που αντιδρούσαν, για να περάσει ο νόμος.

Στα κόκκινα δάνεια ο απελθών Υπουργός Ανάπτυξης πέταξε στη Βουλή ένα κουρελόχαρτο, που αυξάνει και δεν λύνει το πρόβλημα.

Με τις 100 δόσεις, έφαγε ηλεκτρονικά χαστούκια από τη τρόικα - αφεντικό της πατρίδας μας. Σχετική δήλωση έκανε σήμερα ο Πρόεδρός μας Πάνος Καμμένος.

Αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν ούτε την αξιοπρέπεια να παραιτηθούν.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ έχουμε καταθέσει έναν σωτήριο νόμο για τα κόκκινα δάνεια. Έχουμε παρουσιάσει τις νομικές μας επισημάνσεις για τον αντισυνταγματικό ΕΝΦΙΑ.

Και προσωπικά κατέθεσα στα πρακτικά της Βουλής, δύο φορές μάλιστα, την πρότασή μας για τον Εθνικό Λογαριασμό Οφειλετών του Δημοσίου.

Όλα είναι αναρτημένα στην επίσημη ιστοσελίδα μας «anexartitoiellines.gr». 


Αυτό δήλωσε ο Εκπρόσωπος και Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την χθεσινοβραδινή εκδήλωση στη Μυτιλήνη, όπου οι ΑΝΕΛ παρουσίασαν τις προτάσεις του Κινήματος για τον ΕΝΦΙΑ και τα κόκκινα δάνεια, με τη συμμετοχή του ιδίου, του Γραμματέα Τεκμηρίωσης και Πολιτευτή Εύβοιας Δικηγόρου Νίκου Μαυραγάνη και του Δικηγόρου Χαράλαμπου Βερβέρη μέλους της συντονιστικής επιτροπής Λέσβου. Εκδήλωση που οργάνωσαν οι ΑΝΕΛ Λέσβου και προλόγισαν ο Δήμαρχος του νησιού Σπύρος Γαληνός, ο Περιφερειάρχης Οργανωτικού του Βορείου Αιγαίου Νίκος Σερεσλής και ο Πρόεδρος της τοπικής Συντονιστικής Γιώργος Ψάνης.  

Related Posts