ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΕΥΗ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΓια τη Δράμα αναχώρησε σήμερα το απόγευμα, αμέσως μετά από την επιστροφή του από το Συνέδριο του ΟΑΣΕ στη Γενεύη, ο Εκπρόσωπος και Βουλευτής  Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ.

Κατά τη διήμερη παραμονή του στη Δράμα θα πραγματοποιήσει εθιμοτυπικές επισκέψεις στους νεοεκλεγέντες, Αντιπεριφερειάρχη Αργύρη Πατακάκη και Δήμαρχο Χριστόδουλο Μαμτσάκο.

Επίσης, προγραμματίζεται και συνάντηση του με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Δράμας Στέφανο Γεωργιάδη, όπως κι επίσκεψη στους εμπορικούς δρόμους της πόλης για να συνομιλήσει με καταστηματάρχες και καταναλωτές σε ένα νομό, που βιώνει την απόλυτη κρίση.

Ο Τέρενς Κουίκ θα προεδρεύσει και κοινής σύσκεψης των μελών της Συντονιστικής των ΑΝΕΛ Δράμας με επικεφαλής την Δέσποινα Βατσαλίδου και των μελών της Περιφέρειας Δράμας του ΑΜ-Θ Συνδυασμού εθνικού σκοπού ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ με επικεφαλής τον εκλεγμένο Περιφερειακό σύμβουλο Ηρακλή Χατζηθεοδωρίδη.


Το απόγευμα της Δευτέρας ο Τέρενς Κουίκ θα μετέχει των εργασιών του Περιφερειακού συμβουλίου που θα γίνει στη Κομοτηνή και θα επιστρέψει στην Αθήνα τη Τρίτη πρωί μέσω Αλεξανδρούπολης.

Related Posts