«ΜΑΥΡΟ» ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «Ο ΑΓΩΝΑΣ» ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΟ «ΜΑΥΡΟ» ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
«Ο ΑΓΩΝΑΣ» ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ

Ο Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουίκ, έκανε την εξής δήλωση:

«Η εφημερίδα των Χανίων «Ο Αγώνας», τρεις μέρες μετά το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα αφιερωμένο στον Πάνο Καμμένο και την απόφαση των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κανένα σπίτι Έλληνα να μην πάει στους τραπεζίτες, ένιωσε το φασισμό της σημερινής εξουσίας.Της κατέβασαν τους διακόπτες της ΔΕΗ, προφανέστατα σε απάντηση των εξής «μειονεκτημάτων» αυτής της εφημερίδας:

1.   Να μην ανήκει σ’ ένα από τα αρεστά εκδοτικά συγκροτήματα της Αθήνας, για να χρωστάει παντού όσα θέλει και να της κανονίζουν δάνεια, επίσης όσα θέλει.

2.   Να τολμάει να λέει την αλήθεια στον κρητικό λαό.

3.   Να προβάλει όλα εκείνα τα προβλήματα, όπως τα «κόκκινα» δάνεια που έχουν τσακίσει επιχειρήσεις και ελληνικά νοικοκυριά.

4.   Να αναρτά πρωτοσέλιδα την φωνή της αντιπολίτευσης, όπως την δική μας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, στα πλαίσια της αντικειμενικής δημοσιογραφίας.

Ως δημοσιογράφος και Εκπρόσωπος ενός Κινήματος που αντιστέκεται ανυποχώρητα, οφείλω να υπογραμμίσω, ότι η Ιστορία θα καταγράψει το σημερινό «μαύρο» στην εφημερίδα του Νίκου Αγγελάκη ως απόπειρα φίμωσης και απόπειρα εκβιασμού για «υπακοή» με τη μέθοδο της οικονομικής τρομοκρατίας.
Εννοείται, ότι οι ΑΝΕΛ θα είναι στο πλευρό κάθε ΜΜΕ, που θα θελήσει να τρομοκρατεί η συγκυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ!».

Related Posts