ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΑ ΧΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ ΟΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΘΑΦΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΕΣΟΝΤΩΝ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ  ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΘΑ ΤΙΜΗΣΕΙ ΤΟ ΕΠΟΣ ΤΟΥ ’40 ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΚΛΕΙΣΟΥΡΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΟΥΛΙΑΡΑΤΩΝ

«ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΑ ΧΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ ΟΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΘΑΦΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΕΣΟΝΤΩΝ»

«ΟΙ ΑΝΕΛ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΡΙΖΑ Ή ΔΗΜΑΡ Ή ΠΑΣΟΚ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΕΤΕΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ»

Τους Έλληνες που έπεσαν στα βουνά της Βορείου Ηπείρου στο Έπος του ‘40 θα τιμήσει ο εκπρόσωπος και Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις μνήμης στο Στρατιωτικό Κοιμητήριο της Κλεισούρας και στο Στρατιωτικό Κοιμητήριο στους Βουλιαράτες, επετειακές εκδηλώσεις που γίνονται υπό την αιγίδα του Γενικού Προξενείου της Ελλάδος στο Αργυρόκαστρο.

«Πρέπουσες οι παρελάσεις σε όλη την Ελλάδα και η απόδοση τιμών στους ήρωες του '40.

Κανένα ΣΥΡΙΖΑ, καμία ΔΗΜΑΡ και κανένα ΠΑΣΟΚ του global government ή της νέας τάξης πραγμάτων δεν θα επιτρέψουμε οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ να καταργήσουν τις παρελάσεις.

Αλλά ακόμα πιο επιβεβλημένο το προσκύνημα στη Βόρειο Ήπειρο, στα εκεί κοιμητήρια, στα χώματα όπου ακόμα υπάρχουν άθαφτα κόκκαλα αξιωματικών και φαντάρων του ελληνικού στρατού.

Στηρίζουμε κάθε προσπάθεια για αυτόν τον ιερό σκοπό, όπου πρωτοστατούν ο Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος, ο Γιώργος Σούρλας, Βορειοηπειρωτικές Οργανώσεις, ο στρατηγός Δερματάς και άλλοι πατριώτες».

Αυτό δήλωσε ο Τέρενς Κουίκ πριν αναχωρήσει το πρωί από την Αθήνα.

Τον συνοδεύουν ο Αντώνης Βασιλείου Πολιτευτής της Περιφέρειας Ηπείρου, η Ευαγγελία Εγγλέζου Πολιτευτής Β΄ Αθήνας και υπεύθυνη περιφερειακών δράσεων του Πολιτικού Γραφείου του Τ.Κουίκ, το στέλεχος Οργανωτικού του Πολιτικού Γραφείου του Άντα Γεροσιδέρη,  ο Περιφερειάρχης Οργανωτικού για την Ήπειρο Κώστας Ευθυμίου και μέλη τοπικών Συντονιστικών του Κινήματος στην Ήπειρο.


Σήμερα το απόγευμα (27.10.14) ο Τέρενς Κουίκ, καθ'οδόν για την Βόρεια Ήπειρο, θα έχει συνάντηση εργασίας με τα μέλη της τοπικής Συντονιστικής Άρτας, με αντικείμενο την εντατικοποίηση της τοπικής κοινοβουλευτικής δράσης ενόψει των επερχόμενων εκλογών.

Related Posts