ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΠΥΛΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΗ ΠΕΤΡΑ ΛΕΣΒΟΥ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΠΥΛΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΗ ΠΕΤΡΑ ΛΕΣΒΟΥ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ

Στην τελετή των εγκαινίων της πύλης εισόδου στην Πέτρα Λέσβου θα παραβρεθεί απόψε (12.09.14) ο εκπρόσωπος και Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ.

Την πρόσκληση την απηύθυνε αφ' ενός ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Λέσβου Σωτήρης Ζαμτράκης, αλλά και ο Πρόεδρος του Φορέα Τουρισμού Μολύβου Νίκος Μόλβαλης, εκτιμώντας τη βοήθεια που προσέφερε ο Τέρενς Κουίκ με τις κοινοβουλευτικές του παρεμβάσεις, στηριζόμενος σε κείμενα του Φορέα, από τον πρώτο μήνα που ορκίστηκε Βουλευτής με Ερωτήσεις κι Επερωτήσεις, οι οποίες απέσπασαν τις δύο πρώτες συγκαταθέσεις του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη και του Υπουργείου Νησιωτικής Πολιτικής και Αιγαίου.

Ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ θα επιστρέψει στην Αθήνα το Σάββατο απόγευμα και θα αναχωρήσει την επομένη για την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.

Την Δευτέρα πρωί θα περιοδεύσει στη Θάσο και το απόγευμα θα λάβει μέρος στις εργασίες της Β΄ συνεδρίασης του ΑΜ-Θ Περιφερειακού Συμβουλίου.

Related Posts