ΖΗΤΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΜΑΡΑ ΜΕ ΑΛΙΕΦ ΚΑΙ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ
«ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΩΣ ΟΦΕΙΛΕ ΣΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΑΖΕΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ; Η ΜΗ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑΣ»


«Επειδή δεν έγινε καμία σχετική ανακοίνωση, αναμένουμε τόσο από την εκπρόσωπο της κυβέρνησης, όσο και  από το Υπουργείο Εξωτερικών, να ενημερώσουν αν ο κ. Σαμαράς:

      Διαμαρτυρήθηκε, ως όφειλε, στον πρόεδρο Αλίεφ για την αποστολή δύο Αζέρων κυβερνητικών Βουλευτών στις εκδηλώσεις, που διοργάνωσαν οι τουρκοκύπριοι  στα κατεχόμενα εδάφη της Κύπρου, παρουσία του τότε Προέδρου της Τουρκίας Αμπντουλάχ Γκιούλ, για τα 40 χρόνια της εισβολής στο νησί!

      Έδωσε την πρέπουσα απάντηση, ως επίσης όφειλε, στον νεοθωμανιστή Νταβούτογλου, ο οποίος, αμέσως μετά την ορκωμοσία ως νέου πρωθυπουργού της Τουρκίας, επισκέφτηκε το παράνομο κράτος, έχοντας το θράσος να καλέσει εκεί για επίσημη επίσκεψη τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας.


Η σιωπή, η μη απάντηση ή η απάντηση με διπλωματική ρητορεία χωρίς σαφείς και ξεκάθαρες θέσεις, θα είναι αποδεικτικές της μυστικής εξωτερικής πολιτικής που αρέσκεται να ασκεί η συγκυβέρνηση ΝΔ ΠΑΣΟΚ».

Related Posts