ΣΤΗ ΡΟΔΟ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


«ΟΙ ΑΝΕΛ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΘΕΙ Η ΘΥΕΛΛΑ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΑΝ. ΑΙΓΑΙΟ. ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΡΙΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΧΕΤΙΖΟΜΕΝΑ  ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ ΣΤΗ ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ»

Στη Ρόδο βρίσκεται από το πρωί ο Εκπρόσωπος και Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ για συναντήσεις με φορείς της αυτοδιοίκησης, του επιχειρηματικού κόσμου, αλλά και εκπροσώπους των εργαζομένων του τουριστικού κλάδου και όχι μόνο.

Όπως δήλωσε ο ίδιος κατά την άφιξή του:

«Τώρα που αρχίζει η Ρόδος να κάνει σιγά - σιγά «ταμείο» της τουριστικής περιόδου που κλείνει, πρέπει να ακούσουμε από επιχειρηματίες και εργαζόμενους τα συμπεράσματα, ώστε να δούμε ποιά προβλήματα χρήζουν από ΤΩΡΑ επίλυσης, για να προσπαθήσουμε να μη τα βρούμε μπροστά μας του χρόνου.

Παράλληλα μας απασχολεί πολύ σοβαρά το θέμα της λαθρομετανάστευσης στο Ανατολικό  Αιγαίο. Αγγίζει και τη Ρόδο. Είναι μία θύελλα που πρέπει ΑΜΕΣΑ να περιοριστεί. Και προς αυτή την κατεύθυνση, με επικεφαλής τον Πρόεδρό μας Πάνο Καμμένο, εργαζόμαστε οι ΑΝΕΛ με συγκεκριμένες προτάσεις. Όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στους διεθνείς Οργανισμούς που συμμετέχουμε.

Περισσότερα θα πούμε το μεσημέρι στις 14.00, στη συνέντευξη Τύπου που θα δώσω στα γραφεία του Κινήματος, εδώ στη Ρόδο» 

Related Posts