ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΞ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΩΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ ΝΑΤΟ«ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΞ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΩΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ ΝΑΤΟ. Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΔ - ΠΑΣΟΚ ΕΝΘΑΡΡΥΝΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΔΟΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ»

«Να αφήσει τις υποκρισίες και τους θεατρινισμούς το υπουργείο Εξωτερικών όταν στο θέμα της προσφώνησης του Σκοπιανού υπουργού Εξωτερικών στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ, αναφέρεται σε ένα...«ατυχές περιστατικό».

Υπενθυμίζουμε ότι ο ίδιος ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος έχει δηλώσει στη Διαρκή Επιτροπή Άμυνας και Εξωτερικών της Βουλής, ότι η ελληνική συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ έχει εξουσιοδοτήσει τον Μάθιου Νίμιτς να διαπραγματευτεί με τα Σκόπια την σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό, ομολογώντας το ξεπούλημα της λέξης Μακεδονία.

Οι ίδιοι οι συγκυβερνητικοί είναι εκείνοι που ενθαρρύνουν αυτή την κατάσταση με τις ενδοτικές τους αποφάσεις και μάλιστα χωρίς να φέρνουν το θέμα στη Βουλή, παρά τις επανειλημμένες σχετικές Επερωτήσεις στον Πρωθυπουργό, του Προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνου Καμμένου».Related Posts