ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΚΑΤΑ ΤΗ ΝΕΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΚΩ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


«ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΩ Η ΕΙΣΡΟΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΛΟΓΙΚΗ»

«ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ»«Δυστυχώς και στην Κω, η κατάσταση με την συνεχή εισροή λαθρομεταναστών, έχει ξεφύγει από κάθε λογική. Ένα ζήτημα, βέβαια, που αφορά τα νησιά σε όλη τη συνοριακή γραμμή με την Τουρκία.

Ταυτόχρονα, η Κως εξακολουθεί να στερείται Παιδιάτρου , ατελείωτους μήνες μέχρι τώρα. Και μάλιστα το Υπουργείο Υγείας, με μια απαράδεκτη κοινοβουλευτική του συμπεριφορά, αρνείται να δώσει απάντηση σε σχετική Ερώτηση που κατέθεσα εδώ και δύο μήνες».

Αυτή τη δήλωση έκανε ο εκπρόσωπος και Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, αναχωρώντας από τη Κω, όπου πραγματοποίησε νέα επίσκεψη, προερχόμενος από τη διήμερη περιοδεία του στη Λέρο.

Στη πόλη της Κω, μαζί με τα μέλη της τοπικής Συντονιστικής επιτροπής του Κινήματος, περπάτησε και στους εμπορικούς δρόμους της πρωτεύουσας του νησιού, καταγράφοντας τον προβληματισμό των καταστηματαρχών για την εισπρακτική κίνηση της φετινής τουριστικής περιόδου, οι οποίοι τόνιζαν ότι:

«Κόσμο είχαμε, αλλά ήταν τουρίστες με μηδαμινή οικονομική δυνατότητα».

Στη συνάντηση εργασίας με την Συντονιστική των ΑΝΕΛ Κω, ο Τέρενς Κουίκ διαπίστωσε, ότι το τελευταίο δίμηνο έχει αρχίσει η εισροή εντυπωσιακού αριθμού εγγραφών νέων μελών στους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ του νησιού, με τους οποίους ο Τέρενς Κουίκ θα έχει συνάντηση στο επόμενο ταξίδι του στη Κω, μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες.


Ο Τέρενς Κουίκ επέστρεψε σήμερα το πρωί στην Αθήνα.

Related Posts