25 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΑ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ


Ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, έκανε την εξής δήλωση για τα 25 χρόνια από την δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη:


«Ο Παύλος Μπακογιάννης, όπως γράφει επάνω στο μνήμα του στο Καρπενήσι, πίστευε ακράδαντα ότι στη Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα.

Και το απέδειξε. Ήταν ο αρχιτέκτονας της γεφύρωσης του χάσματος μεταξύ αριστεράς και δεξιάς.

Λίγους μήνες μετά τον δολοφόνησαν τα καθάρματα οι τρομοκράτες της 17Ν.Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ σας παραπέμπουμε στην σημερινή ανάρτηση του Προέδρου μας Πάνου Καμμένου ο οποίος έγραψε το εξής:

«Είκοσι πέντε χρόνια από την δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη. Σήμερα, από το ίδιο έδρανο, η Εθνική ομοψυχία για την οποία πάλεψε, έγινε Εθνικός διχασμός».

Αυτό νομίζω τα λέει όλα.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ διαβεβαιώνουμε ότι σε κάθε περίπτωση, την ώρα που εκβιάζει η συγκυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ χρησιμοποιώντας ως φόβητρο τις εκλογές, ότι θα είμαστε εγγυητές για τον μετεκλογικό σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας και ομοψυχίας.


Ναι. Στην Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Υπάρχουν, μόνο, επικίνδυνες πολιτικές που ασκούνται από επικίνδυνους πολιτικούς που πρέπει να φύγουν».Related Posts