ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΚΑΙ ΞΑΝΘΗ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΚΑΙ ΞΑΝΘΗ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΜ-Θ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ


Στην Ανατολική Μακεδονία - Θράκη, όπου έχει εκλεγεί και Περιφερειακός Σύμβουλος με τον Συνδυασμό εθνικού σκοπού ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ του οποίου είναι επικεφαλής, βρίσκεται και πάλι ο Τέρενς Κουίκ.

Ειδικότερα στη Κομοτηνή θα παραβρεθεί και θα μιλήσει την Δευτέρα το πρωί (04.08.14)  στην ημερίδα που διοργανώνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) στο χώρο των Σχολών Αστυνομίας με θέμα «Αστυνομική Ακαδημία, το «άρμα» αναγέννησης της ΕΛ.ΑΣ.».

Νωρίτερα, το ίδιο πρωί, έχει προγραμματισθεί συνάντηση εκεί με τον Πρόεδρο της ΠΟΑΣΥ Χρήστο Φωτόπουλο, με βασικό θέμα τα Ταμεία αρωγής, όπως και των αστυνομικών, τα οποία αν και απολύτως υγιή, θα συνθλιβούν με το πολυνομοσχέδιο περί ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΩΝ που κατατέθηκε στη Βουλή.

Άλλες δραστηριότητες του Τέρενς Κουίκ σε Κομοτηνή και Ξάνθη, θα αφορούν σε συναντήσεις εργασίας με βασικά στελέχη του Συνδυασμού του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, προετοιμαζόμενος για τη νέα περίοδο της ΑΜ-Θ Περιφέρειας, η οποία οριοθετείται με την ορκωμοσία των νεοεκλεγέντων Περιφερειάρχη και συμβούλων όλων των νέων Συνδυασμών, κατά πάσα πιθανότητα στις 28 Αυγούστου.

Ο Τέρενς Κουίκ θα επιστρέψει στην Αθήνα την Τρίτη 5 Αυγούστου, προκειμένου ως Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, να λάβει  μέρος στις συνεδριάσεις της Ολομέλειας της Βουλής με αντικείμενο το πολυνομοσχέδιο των προαπαιτουμένων του 1 δις που έδωσε εντολή η Τρόικα στη συγκυβέρνηση να ψηφίσει.

Related Posts