ΔΙΗΜΕΡΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ ΤΟΥ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΤΟΠΛΟΪΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΒΡΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΓΑΛΗΝΟΥ


Ο Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουίκ, αναχώρησε σήμερα Δευτέρα (25.08.14) για διήμερη επίσκεψη στη Λέσβο.

Στη Μυτιλήνη θα πάρει μέρος στην ημερίδα για την ακτοπλοΐα, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Γραμματεία Αιγαίου, παρουσία του αρμόδιου Υπουργού Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

Επίσης θα παραστεί στην ορκωμοσία του νέου Δημάρχου του νησιού Σπύρου Γαληνού, που μέχρι την μεγάλη αυτοδιοικητική επιτυχία του, διατέλεσε και Γενικός Γραμματέας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και υποψήφιος Βουλευτής του Κινήματος.

Θα έχει, τέλος, συνάντηση εργασίας με Πολιτευτές και τη τοπική Συντονιστική των ΑΝΕΛ, με σκοπό την εντατικοποίηση του κοινοβουλευτικού έργου για θέματα της Λέσβου.


Ο Τέρενς Κουίκ θα επιστρέψει Τρίτη στην Αθήνα για να συμμετάσχει σε τρεις συνεδριάσεις της Διαρκούς Επιτροπής Άμυνας και Εξωτερικών της Βουλής που έχουν προγραμματισθεί γι αυτή την εβδομάδα και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για πενθήμερη περιοδεία στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, καθώς την Πέμπτη (28.08.14) , στην Κομοτηνή, ορκίζεται Περιφερειακός Σύμβουλος, ως επικεφαλής του Συνδυασμού εθνικού σκοπού ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ του οποίου είναι επικεφαλής και που οι ΑΜ-Θ πολίτες έστειλαν με 30.000 ψήφους στην Περιφέρεια.

Related Posts