Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΚΙΒΩΤΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η... ΟΠΙΣΘΕΝ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΞΕΣΗΚΩΜΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΤΥΠΟΥ, ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΟΤΙ ΣΤΟ ΚΙΒΩΤΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η... ΟΠΙΣΘΕΝ»


«Και ξαφνικά η συγκυβέρνηση, μετά τον εύλογο ξεσηκωμό ΟΛΩΝ των περιφερειακών εφημερίδων, που έβλεπαν με το άρθρο 152 του Πολυνομοσχεδίου που συζητείται στη Βουλή, να οδηγούνται στη κρεμάλα, κατάλαβε ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ότι στο κιβώτιο ταχυτήτων των Μνημονίων, υπάρχει και η όπισθεν.

Ο Υφυπουργός «Ανάπτυξης» Γεράσιμος Γιακουμάτος, πήρε προφανέστατα άνωθεν την εντολή να κάνει την ευσπεσμένη δήλωση - πανικού: «Ουδείς θέλει τον θάνατο του περιφερειακού Τύπου».

Καλό είναι η συγκυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ να σταματήσει το δούλεμα. Αν δεν ήθελε το θάνατο του Περιφερειακού Τύπου, ας μην έβαζε το άρθρο 152 στο Πολυνομοσχέδιο και μάλιστα με τέτοια διατύπωση που έδινε το χαριστικό κτύπημα σε όλα τα έντυπα που κρατάνε όρθια την ενημέρωση του τόπου τους.

Εκτός κι αν δεν γράφει αυτή τα νομοσχέδια και απλά τα μεταφράζει από αγγλικά κείμενα που της έρχονται από το... εξωτερικό.

Περιμένουμε, τώρα, να δούμε σε πράξη αυτό, που διατύπωνα σε χθεσινή μου δήλωση. Ή απόσυρση του άρθρου 152 ή την καθαρή αποδοχή της τροπολογίας που προτείνουν οι εκδότες εφημερίδων της περιφέρειας, οι περισσότερες των οποίων έχουν μία ιστορική διαδρομή δεκαετιών.


Τα υπόλοιπα από το βήμα της Βουλής».

Related Posts