ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ.


ΣΥΝΕΡΓΗΣΑΤΕ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΞΕΣΗΚΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
  
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

«ΣΥΝΕΡΓΗΣΑΤΕ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΞΕΣΗΚΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΑΒΟΥΛΟΙ ΣΤΗ ΠΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΑΣ ΚΑΥΣΙΜΩΝ. Η ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΕΤΟΙΟΥ ΛΑΘΟΥΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΛΗ ΛΕΚΤΙΚΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ...»


Ο Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουίκ και ΑΜ-Θ Περιφερειακός Σύμβουλος με τον Συνδυασμό εθνικού σκοπού ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ του οποίου ηγείται, έκανε το εξής σχόλιο σχετικά με δήλωση του Αν.Υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα, ο οποίος ομολόγησε λάθος της κυβέρνησης στο θέμα του πετρελαίου θέρμανσης:

«Πολύ αργά για δάκρυα κ.Σταϊκούρα, όταν συνεργήσατε να ξεπαγιάσουν οι Έλληνες, να αποστερηθούν τα κρατικά ταμεία από 300 εκατομμύρια έσοδα και να εφαρμοστούν χωρίς καμία δημόσια διαφωνία από τη πλευρά σας, ΟΥΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, οι λάθος αυτές αποφάσεις του τότε Υπουργού Γιάννη Στουρνάρα, που έδειχναν επίσης ότι ΟΛΟΙ σας είστε άβουλοι στην ουσιαστική πάταξη της λαθρεμπορίας καυσίμων.

Όταν ένας Υπουργός παραδέχεται, εκ των υστέρων, το λάθος σε μία τόση σοβαρή υπόθεση, που ξεσήκωσε όλη την Ελλάδα, τους βουλευτές από ΟΛΑ τα κόμματα και τα ΜΜΕ, δεν περιορίζεται απλά σε μία λεκτική διαπίστωση...» 

Related Posts