Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ


ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΣΕ ΚΑΛΥΜΝΟ, ΚΩ ΚΑΙ ΡΟΔΟ

«Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ»

Νέα τριήμερη περιοδεία στη Δωδεκάνησο θα πραγματοποιήσει από αύριο Παρασκευή (04.07.2014) ο Εκπρόσωπος και Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ.

Αμέσως μετά την επιστροφή του από το Μπακού του Αζερμπαιτζαν (όπου πήρε μέρος στην ετήσια Σύνοδο του ΟΑΣΕ), θα αναχωρήσει για την Κάλυμνο και στη συνέχεια για την Κω.

Σάββατο βράδυ θα βρίσκεται και πάλι στη Ρόδο, δεύτερη φορά σε δύο εβδομάδες.

Με βάση το πρόγραμμα που εκπονούν οι τοπικές Συντονιστικές των ΑΝΕΛ, ο Τέρενς Κουίκ θα έχει συναντήσεις με Επιμελητήρια, εργαζόμενους στον τουριστικό κλάδο και νεοεκλεγέντες εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Προγραμματίζονται, επίσης, επισκέψεις στα νοσοκομεία της Κω και της Ρόδου, που καταγράφουν σοβαρά λειτουργικά προβλήματα, προκειμένου να συναντηθεί με εκπροσώπους του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

Στην Κάλυμνο θα συνεργαστεί για τον σχεδιασμό κοινοβουλευτικών δράσεων με τον Πολιτευτή του Κινήματος Σεβαστό Κορφιά, ενώ στην Κω και τη Ρόδο θα συνοδεύεται από την πρώτη Πολιτευτή Δωδεκανήσου Μαρία Αγγέλου.

Επίσης, στην τριήμερη περιοδεία θα είναι παρών ο Συντονιστής Λέρου των ΑΝΕΛ  Γιώργος Παλαφουγιούκ. Στη Λέρο, Λειψούς, Αρκιούς, Μαράθι και Πάτμο, ο Τέρενς Κουίκ θα κάνει περιοδεία στο δεύτερο δεκαήμερο του Ιουλίου.

Σχετικά με τη νέα τριήμερη περιοδεία του, ο Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ έκανε την εξής δήλωση.

«Τα προβλήματα της Δωδεκανήσου δεν μπορούν να περιμένουν. Χρειάζονται καταγραφή και προώθηση για λύσεις. Αυτό θα κάνω στο νέο ταξίδι μου σε τρία νησιά, με τη βοήθεια Πολιτευτών και Συντονιστών του Κινήματος και συνομιλώντας με εκπροσώπους Παραγωγικών Φορέων και εργαζόμενους.

Η παρουσία των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στη Δωδεκάνησο θα αποδεικνύεται συνεχώς ουσιαστική και δυναμική».

Related Posts