ΕΘΝΙΚΗ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΥΛΗ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΤΟ TWEET ΤΟΥ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΚΥΠΡΟ

«ΕΘΝΙΚΗ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΤΗ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ. ΩΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΖΗΤΗΣΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΕΣΒΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ»

Την σφοδρή ενόχλησή του κατέγραψε με ένα tweet ο Τομεάρχης Εξωτερικών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, για την απουσία Προέδρου ή Αντιπροέδρου της Βουλής, την παντελή απουσία εκπροσώπου της ΝΔ και την απουσία Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, από τις σημερινές εκδηλώσεις μνήμης της Αθήνας για τα 40 χρόνια της κυπριακής τραγωδίας.

Ο Τέρενς Κουίκ, που παραβρέθηκε ΜΑΖΙ με την Νεολαία των ΑΝΕΛ και στην επιμνημόσυνη δέηση και στην καταθεση στεφάνων στον Άγνωστο Στρατιώτη, έγραψε το εξής tweet:

«Εθνική ντροπή.Σήμερα στις εκδηλώσεις για 40 χρόνια κυπριακής τραγωδίας, ΑΠΟΥΣΙΑΖΑΝ Προεδρείο Βουλής και Βουλευτές ΝΔ,ΠΑΣΟΚ».

Σημειώνεται ότι ο Εκπρόσωπος και Τομεάρχης Εξωτερικών των ΑΝΕΛ, μετά το τέλος της κατάθεσης στεφάνων, πλησίασε τον Πρέσβη της Κυπριακής Δημοκρατίας και του δήλωσε τα εξής:

«Κύριε Πρέσβη, ως Βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου, σας ζητώ ένα μεγάλο συγνώμη που σήμερα, στα σημαδιακά 40 χρόνια της τραγωδίας, η Βουλή δεν εκπροσωπήθηκε από ένα Βουλευτή, μέλος του Προεδρείου μας. Πραγματικά λυπάμαι και ως κοινοβουλευτικός και ως Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ».

Ο Τέρενς Κουίκ, μάλιστα, απευθυνόμενος σε στέλεχος του ΠΑΣΟΚ του είπε: «Δεν είχατε κάποιον Βουλευτή να φέρεται εδώ να σας εκπροσωπήσει τέτοια μέρα Μνήμης;»


Για την μη εκπροσώπηση της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ο Τέρενς Κουίκ δεν είχε σε ποιον να κανει την σχετική επισήμανση, διότι απλούστατα η ΝΔ δεν είχε στείλει στις εκδηλώσεις ΟΥΤΕ έστω ένα απλό στέλεχος.

Related Posts