Η ΠΡΩΤΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΕΛΣΤΑΤ, ΚΥΠΡΙΑΚΟ, ΦΑΚΕΛΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ, ΓΗΠΕΔΟ ΑΕΚ ΑΓΩΓΟ ΤΑΠ ΚΑΙ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΟ ΑΘΗΝΑΣ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (29-7-2014)


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σημαντικές επισημάνσεις και θέσεις συμπεριέλαβε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, στην πρωτολογία του στο νομοσχέδιο για το χωροταξικό Αθήνας - Θεσσαλονίκης, που διαχειρίζεται και το θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ.

Στην ατζέντα της ομιλίας του υπήρχαν και τα χωροταξικά, όπως και μία πρώτη προσέγγιση στο γήπεδο της ΑΕΚ, αλλά και θέματα πολιτικής επικαιρότητας, με κυριότερα τις εξελίξεις στην ΕΛΣΤΑΤ, το κυπριακό, το φάκελο της Κύπρου και τον αγωγό ΤΑΠ.

Τα πλήρη απομαγνητοφωνημένα επίσημα πρακτικά, έχουν ως εξής:

ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΥΣΑ (Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά): Ο κ. Τέρενς Κουίκ, Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, έχει το λόγο

Να δούμε τι θα μας πει άλλος ένας Ολυμπιακός.

ΤΕΡΕΝΣ - ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΥΙΚ: Ναι, είναι γεγονός.

ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΥΣΑ (Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά): Δεν το κρύβετε, γι’ αυτό το είπα. Αν το κρύβατε, δεν θα το έλεγα.

ΤΕΡΕΝΣ - ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΥΙΚ: Ευχαριστώ, κυρία Πρόεδρε.

ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΑΕΚ Α'

Είναι γεγονός, είμαι Ολυμπιακός. Όμως, λόγω εντοπιότητας, γιατί είμαι  Θεσσαλονικιός, έχω μετοχές στην ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας μου, στον ΠΑΟΚ, στον «δικέφαλο του Βορρά».

Αυτή την ώρα γίνεται τόση συζήτηση εδώ για τον «δικέφαλο του Νότου», για την ΑΕΚ - την ΑΕΚάρα θα πω εγώ - την οποία οφείλουμε να τιμούμε.

Δυστυχώς, κάποιοι άφρονες επί των ημερών του ΠΑΣΟΚ - το χρεώνεστε αυτό εσείς του ΠΑΣΟΚ - γκρέμισαν το γήπεδο πριν κατοχυρώσουν την άδεια της ανοικοδόμησης. Και αυτό πληρώνουμε σήμερα, δηλαδή και τη δική τους την αφροσύνη που γκρέμισαν το γήπεδο, αλλά, δυστυχώς, και τη δική σας ανακολουθία που δεν τους δώσατε επιτόπου την άδεια την οποία τους είχατε υποσχεθεί.

ΕΛΣΤΑΤ - ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Για το γήπεδο θα μιλήσω λίγο μετά, γιατί θέλω να ξεκινήσω με ορισμένες πλέον διαπιστώσεις, οι οποίες έχουν να κάνουν με την τρέχουσα επικαιρότητα. Διότι ξέρετε κάτι; Κανένα ηλεκτρονικό μέσο ενημέρωσης σήμερα, απ’ ό,τι πληροφορήθηκα τουλάχιστον –φαντάζομαι οι εφημερίδες αύριο θα αναφερθούν - δεν είπε το παραμικρό για την πολύ σημαντική απόφαση την οποία έβγαλε η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας γι’ αυτόν τον υπόδικο που λέγεται Ανδρέας Γεωργίου, της ΕΛΣΤΑΤ. Η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας ζητά από την Κυβέρνηση την παραίτησή του.

Επιτέλους, η πτέρυγα της Νέας Δημοκρατίας ξύπνησε, γιατί είναι πάρα πολύς καιρός που θέτουμε οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ το θέμα «ΕΛΣΤΑΤ» και όλοι σιωπούν στη Συγκυβέρνηση. Όταν λέω όλοι, όλοι!

Και δεν είναι πολύς ο καιρός που ο Πρόεδρός μας, ο Πάνος Καμμένος, προκαλούσε τον διορισμένο Υπουργό Οικονομικών, τον Γιάννη Στουρνάρα, να πάρει θέση για το θέμα του υπόδικου. Και προτίμησε να πάρει θέση υπέρ του υποδίκου Ανδρέα Γεωργίου.

Τώρα πια δεν υπάρχουν επιχειρήματα. Δεν υπάρχει πια άλλη σιωπή από τη Συγκυβέρνηση. Ο Ανδρέας Γεωργίου θα έπρεπε ήδη να έχει απολυθεί μετά από αυτή την απόφαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, να έχει πάει σπίτι του!ΦΑΚΕΛΟΣ ΚΥΠΡΟΥ

Σήμερα, επίσης, έγινε και μία σημαντική, κατά την άποψή μας, συνάντηση του Προέδρου μας - ήμουν κι εγώ παρών - με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, τον κ. Νίκο Αναστασιάδη, που επισκέπτεται την Ελλάδα.

Περιττό να πω, βέβαια, ότι και η επίσκεψη του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας δεν απασχόλησε τα κανάλια. Ίσως τα μεσημεριανά δελτία, άντε λίγο το απόγευμα. Πάντως, το βράδι νομίζω ότι μόνο ο ΑΝΤ1 ασχολήθηκε με την υπόθεση.

Επιμείναμε, λέγοντας στον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας ότι θα πρέπει να ανοίξει ο φάκελος Κύπρου. Δεν μπορεί να πληροφορούμαστε από το STATE DEPARTMENT, από τα αρχείο του FOREIGN OFFICE και να μην ξέρουμε από τη Βουλή των Ελλήνων τι έχει γίνει πραγματικά στην κυπριακή αυτή τραγωδία - προδοσία, ό,τι θέλετε πείτε το και μάλιστα όταν την προπερασμένη Κυριακή - τη Βουλή στην Λευκωσία, στην Κυπριακή Δημοκρατίας, την εκπροσώπησε η Αντιπρόεδρος μας η κυρία Κόλλια - στα κατεχόμενα ήταν ο Πρόεδρος της Τουρκίας με παρελάσεις και με τους αστυνομικούς των κατεχομένων να κάνουν επίδειξη τύπου «τσίρκου». Το τσίρκο SOLEIL ωχριά μπροστά τους.

ΑΓΩΓΟΣ ΤΑΠ - ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ - ΚΑΒΑΛΑ

Όμως, ήταν παρόντες, κύριε Υπουργέ, - εκεί το πάω σιγά-σιγά - Βουλευτές από το Αζερμπαϊτζάν. Και ξέρετε τι σκέφτομαι, κύριε Υπουργέ; Ότι εμείς μπήκαμε στη διαδικασία του TAP χωρίς οικονομικό όφελος, αλλά με τη δικαιολογία ότι θα έχουμε γεωστρατηγικά οφέλη, πολιτικά  οφέλη.

Και λέω: Οι Αζέροι, που τους συνυπέγραψε η Ελληνική Κυβέρνηση τη διέλευση του TAP, έτσι μας τιμούν; Με το να στέλνουν τους Βουλευτές τους – τους κυβερνητικούς Βουλευτές τους υπόψιν! - στα κατεχόμενα, αναγνωρίζοντας το κατεχόμενο καθεστώς;

Και εμείς ακόμα διπλωματικά σιωπούμε; Καμμία παράσταση διαμαρτυρίας στον Αζέρο Πρέσβη, όπως βεβαίως και στον Πακιστανό, γιατί πήγανε και Πακιστανοί. Εγώ δεν θα σας πω τώρα ότι οι Πακιστανοί είναι μερικές εκατοντάδες χιλιάδες στην Ελλάδα. Δεκάδες χιλιάδες είναι ενδεχομένως. Αυτό μπορεί να μην λέει κάτι σε κάποιους, αλλά σε εμάς λέει.

Όμως, μιας και μιλάμε για τον TAP - γιατί, ξέρετε, υπάρχει και μια περιοχή που λέγεται Ανατολική Μακεδονία - Θράκη, όπου είμαι εκλεγμένος Περιφερειακός, κύριε Υπουργέ - είχα καταθέσει μία ερώτηση για τη διέλευσή του από τα Τενάγη των Φιλίππων.

Έλαβα μία απάντησή σας πριν από δύο μήνες ακριβώς - όχι προσωπικά από εσάς κ.Υπουργέ, αλλά από τη Γενική Γραμματεία Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής - και προσπαθώ να διερευνήσω τι γίνεται, διότι γίνονται και κάποιες μυστικοσυσκέψεις επάνω στην Καβάλα, στις οποίες εμείς δεν καλούμεθα. Αυτό μπορεί να αφορά μόνο τους φιλοκυβερνητικούς Δημάρχους. Ο Περιφερειάρχης δεν ήταν. Ήταν, όμως, η Δήμαρχος Καβάλας. Απορώ γιατί δεν κληθήκαμε και εμείς να πάρουμε μέρος σε αυτήν την περίφημη κλειστή σύσκεψη στο Ξενοδοχείο ΛΟΥΣΥ.

Η απάντηση, λοιπόν, που μου ήρθε στις 23 Μαΐου από τη Γραμματεία λέει ότι η TRANSATLANTIC PIPELINE, δηλαδή η TAP, δεν έχει υποβάλει έως σήμερα αίτημα για τη χορήγηση από το Υπουργείο απόφασης εγκατάστασης και διαδρομής του εν λόγω αγωγού.

Πραγματικά, λοιπόν, αναρωτιέμαι το εξής: Για ποιο πράγμα συζητούνε επάνω στην Καβάλα; Ποιος είναι ο σχεδιασμός;

Επίσης, για την εκτροπή που ζητάει το Τεχνικό Επιμελητήριο - και ορθώς τη ζητάει - κόστους 6 εκατομμύρια: Το κουβέντιασα στο Μπακού που ήμουνα, με Αζέρους συναδέλφους και μου είπαν: «Α, μην μας θέτετε θέμα υπέρβασης του προϋπολογισμού».

Μετά τα τόσα δισεκατομμύρια του συνολικού έργου, τα 6 εκατομμύρια για να σωθούν τα Τενάγη Φιλίππων, προφανώς γι’ αυτούς είναι βουνό. Συν το ότι - τουλάχιστον έτσι όπως μου είπε ο Πρόεδρος Αλίεφ - προφανώς υπάρχουν κάποια προβλήματα τα οποία τα συζητήσανε με την Ελληνική Κυβέρνηση σε επίπεδο - όπως μου είπε - Πρωθυπουργού και Υπουργού Εξωτερικών.

Όμως, δεν έχουμε καμμία ενημέρωση περί των προβλημάτων. Και μπορεί να μην έχει ενημέρωση η Βουλή, αλλά εμάς ως Περιφέρεια πραγματικά μας ενδιαφέρει να μάθουμε πραγματικά τι γίνεται με το θέμα του TAP, εάν δηλαδή αυτό το οποίο αναγράφεται στο έγγραφο της 23 Μαΐου ισχύει ή όχι.

ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Πραγματικά, έχω μία απορία για ποιο λόγο αποσύρθηκε το Ρυθμιστικό της Θεσσαλονίκης. Όχι ότι μας καίει. Απλώς ρωτάω γιατί αποσύρθηκε, με δεδομένο μάλιστα – αν δεν κάνω λάθος- ότι ομόφωνα είχε περάσει από τον αντίστοιχο Οργανισμό της Θεσσαλονίκης αυτό.

Προσπαθώ να καταλάβω τι μπορεί να κρύβεται πίσω από αυτήν την ιστορία, διότι μέσα σε αυτήν την Αίθουσα όταν συζητούσαμε το νομοσχέδιο για εκλογές και εκλογικές διαδικασίες - αναφέρομαι στις Περιφερειακές και Δημοτικές - υπήρξε ένας πανικός στην πτέρυγα του ΠΑΣΟΚ, όπου ήρθε ακόμη και ο Πρόεδρός σας, ο κ. Βενιζέλος. Και τελικά την επόμενη μέρα ανακαλύψαμε ότι ο πανικός του μπλοκαρίσματος της συζήτησης εκείνης της νύχτας,  αφορούσε την περίπτωση του Δημάρχου Μπουτάρη και το αν και κατά πόσο θα είχε το δικαίωμα να κατέβει ή όχι ως υποψήφιος Δήμαρχος, επειδή ήταν και στην Επιτροπή Φεστιβάλ Κινηματογράφου Πρόεδρος, αν δεν κάνω λάθος.

Και πραγματικά αναρωτιέμαι τι μπορεί να κρύβεται. Όμως, όταν αποσύρεται ένα νομοσχέδιο, καλό θα είναι να λένε οι συνάδελφοι για ποιο λόγο το αποσύρουν, ώστε, αν μη τι άλλο, να ξέρουν και οι πολίτες της Θεσσαλονίκης. Αφήστε εμάς τους Βουλευτές. Προφανώς, σύμφωνα με τη δική τους λογική, είμαστε ο τελευταίος τροχός της αμάξης. Και εδώ που τα λέμε, είμαστε. Έχω πει επανειλημμένα ότι πολλές φορές – για να μην πω τις περισσότερες - στη Βουλή με τις πράξεις νομοθετικού περιεχομένου κλπ, οι Βουλευτές λειτουργούμε ως καλλωπιστικά φυτά ή ως γλάστρες.

ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΟ ΑΘΗΝΑΣ - ΤΡΑΜ - ΦΑΚΕΛΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Όμως ξέρετε, διάβασα με πολλή προσοχή το νομοσχέδιο. Μου θυμίζει, κύριε Υπουργέ, έναν κουβά μέσα στον οποίο έχουν πέσει διάφορα χρώματα και καλείστε εσείς τώρα μ’ αυτό το νομοσχέδιο να ξεχωρίσετε τα χρώματα μέσα από τον κουβά. Διότι, έτσι όπως έχει χτιστεί διαχρονικά η Αθήνα, δεν μπορώ να αντιληφθώ ποιες είναι οι τόσο μεγάλες παρεμβάσεις που μπορούν να βρεθούν για τη σωτηρία αυτής της πόλης, όταν μάλιστα  είναι σαφές – διαβάζοντας και την αιτιολογική έκθεση - ότι η χωροταξική οργάνωση δεν μπορεί να λύσει το πρόβλημα.

Και εξηγώ αμέσως τι εννοώ.

Πρώτον, η  τσιμεντοποίηση είναι γεγονός. Δεύτερον, επειδή μέσα στο νομοσχέδιο γίνονται αναφορές στα θέματα της κρίσης και της υποβάθμισης περιοχών και λόγω της λαθρομετανάστευσης, ήθελα να σας ρωτήσω το εξής: Αν δεν λυθούν αυτά τα ζητήματα, τι θα πάμε να λύσουμε; Το αν θα βάλουμε τον ένα δρόμο με τον έναν τρόπο ή το άλλο τσιμέντο αλλιώς;

Το μέτρο των καταστημάτων τις Κυριακές απέτυχε. Εγώ τουλάχιστον τη δεκαετία του ’90 που υπήρχαν χρήματα - έστω και σε έναν τεχνητό παράδεισο - έλεγα πραγματικά μέσα από το Ραδιόφωνο τότε του Ant1, γιατί να μην ανοίγουν τα καταστήματα και την Κυριακή.

Τώρα, όμως, οι οικογένειες δεν έχουν να ταΐσουν τα παιδιά τους και θα έχουν λεφτά για να πάνε να ψωνίσουν την Κυριακή; Και ήδη πλέον οι έμποροι διαμαρτύρονται και σε επίπεδο συλλογικό.

Από εκεί και πέρα, όμως, αν δεν λύσουμε την υποβάθμιση της κάθε γειτονιάς στην Αθήνα, η οποία έχει να κάνει και με το θέμα της λαθρομετανάστευσης, αν δεν λύσουμε το πρόβλημα σε όλα τα εμπορικά κομμάτια της Αττικής, το οποίο έχει να κάνει με την κρίση, τότε δεν αντιλαμβάνομαι πώς αυτό το πολύ μεγάλο νομοσχέδιο μπορεί να λύσει τα προβλήματα επί της ουσίας.

Εγώ λέω ότι θέλετε πράγματι να λύσετε τα προβλήματα που υπάρχουν. Από το ’85 μέχρι σήμερα έχουν περάσει τριάντα χρόνια. Βεβαίως καλό είναι να υπάρξουν βελτιώσεις. Όμως, βλέπετε υπήρξε και η δική σας η κυβέρνηση, η Κυβέρνηση Σημίτη που έκανε και τον εκπληκτικό σχεδιασμό – και πρόκειται για κάτι μοναδικό που σας διαβεβαιώ ότι δεν έχει γίνει πουθενά στον κόσμο - και έφτιαξε τραμ από το κέντρο προς τα έξω και όχι τραμ μέσα στην πόλη, ώστε να διευκολυνθεί μια κατάσταση. Και αυτό το λέω σαν παράδειγμα.

Από την άλλη την πλευρά, μιλάμε για το πώς σχεδιάστηκε η Ολυμπιακή Αθήνα, όταν ακόμα δεν έχει ανοίξει ο φάκελος των ολυμπιακών έργων. Ακόμα δεν ξέρουμε πού έχουν πάει και σε ποιον θα αποδοθούν οι ευθύνες γι’ αυτό το πάρτι εκατομμυρίων και δισεκατομμυρίων χρημάτων που έγινε, σε σχέση με τα Ολυμπιακά Έργα.

Τελειώνοντας, θα ήθελα να συμπληρώσω ότι μέσα στη χωροταξική σας διάταξη δεν υπάρχει κάτι που να αφορά την καθημερινότητα των ανθρώπων, όπως είναι η υγεία τους.

Για παράδειγμα, έχουμε δύο Νοσοκομεία Παίδων σε μία περιοχή (Γουδή) και αυτό το χωροταξικό που θα έπρεπε να βάλει μπροστά και το θέμα της υγείας, δεν έχει προβλέψει ότι θα έπρεπε να φτιαχτεί και ένα Νοσοκομείο Παίδων και από την άλλη πλευρά, ώστε να μην τρέχουν αλλόφρονες οι γονείς προς τη μία κατεύθυνση και μάλιστα μέσα σε μια Αθήνα η οποία εκείνη την ώρα μπορεί να έχει και μια διαδηλωσούλα και να μη μπορεί να περάσει αυτοκίνητο!

Τέλος, δεν βλέπω τίποτα μέσα στο νομοσχέδιο για τα γυάλινα κτήρια. Πριν από μερικά χρόνια, το Πολυτεχνείο είχε κάνει μια μελέτη για τα γυάλινα κτήρια και είχε βρεθεί ότι αποδίδουν δύο, τρεις, μέχρι και τέσσερις βαθμούς θερμοκρασίας στον περιβάλλοντα χώρο από την ακτινοβολία. Δεν γίνεται, λοιπόν, καμμία πρόβλεψη και καμμία αναφορά, σχετικά με το πώς θα μαζευτεί αυτό το πράγμα.

ΓΗΠΕΔΟ ΑΕΚ Β'

Και καταλήγω λέγοντας ότι για το γήπεδο της ΑΕΚ θα κάνω μια ειδικότερη τοποθέτηση αύριο.

Όμως, η ΑΕΚ δικαιούται να έχει γήπεδο. Η ΑΕΚ δικαιούται να έχει γήπεδο, αλλά δεν δικαιούται η Κυβέρνηση να έχει χωρίσει τη Φιλαδέλφεια περίπου στη μέση. Διότι σε ένα τηλεφώνημα που έκανα πριν, κάποιοι σοβαροί παράγοντες της περιοχής μου είπαν ότι θα γίνει χαμός.

Ο χαμός θα είναι και από τη μια πλευρά και από την άλλη. Και εκείνοι που θέλουν το γήπεδο και εκείνοι που θέλουν μεν το γήπεδο, αλλά δεν το θέλουν με τις προϋποθέσεις που έχετε βάλει. Γιατί εάν εγώ έχω ένα οικόπεδο και θέλω να κτίσω ένα σπίτι, εσείς δεν θα μου δώσετε απλόχερα και μερικά τετραγωνικά από το απέναντι πάρκο, για να κτίσω και κάτι ακόμα που θα με ενδιαφέρει.

Πολύ πρόχειρα σας λέω – και απευθύνομαι στο ΣΥΡΙΖΑ - ότι εντάξει, παρόλο που έχετε «βάζελο» Πρόεδρο, τα καταφέρατε να ακυρώσετε το γήπεδο του Παναθηναϊκού, αφήνοντας μια περιοχή η οποία πραγματικά τώρα είναι, αν όχι για τα μπάζα, ανεκμετάλλευτη. Είναι κρίμα, γιατί αυτή η περιοχή θα μπορούσε να έχει πάρει τα επάνω της, να είναι αυτή τη στιγμή μια δραστήρια και ωραία περιοχή του Βοτανικού και με το γήπεδο του ΠΑΟ και με τις όποιες άλλες εμπορικές εκμεταλλεύσεις, που θα είχαν μοιραία γίνει γύρω από το γήπεδο και όχι αναγκαστικά από μια εταιρεία, η οποία έκλεισε τελικά ή φαλίρισε.

Δεν ξέρω αν αυτό δεν σας πονάει. Εμένα πάντως με πονάει, όταν βλέπω επιχείρηση να κλείνει, γιατί είμαι εγώ παιδί του ιδιωτικού τομέα.

Μία περιοχή καταστρέφεται, αλλά για το τζαμί δεν έχετε καμία αντίρρηση να γίνει εκεί. Αλίμονο! Εκεί, λέτε, θα γίνει το τζαμί.

Άκουσα μάλιστα με ιδιαίτερη ικανοποίηση τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο να λέει «Τώρα είμαι πολύ σκεπτικός για το αν θα πρέπει να γίνει τελικά το τζαμί». Πώς να μην είναι, όταν βλέπει ισλαμοφασίστες τι κάνουν στην απέναντι πλευρά, από Συρία μέχρι Ιράκ; Σφάζουν στο γόνατο τους χριστιανούς. Παλουκώνουν τα κομμένα κεφάλια Σύρων στρατιωτών.

Αύριο, κύριε Υπουργέ – γιατί δεν θέλω να πάρω άλλο χρόνο - θα τοποθετηθώ πάνω στο γήπεδο της ΑΕΚ. Απλώς και μόνο σκέπτομαι και το λέω πολύ πρόχειρα: Γιατί δεν μας αρέσει η άμεση δημοκρατία. Άμεση δημοκρατία είναι να εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο λαός και να μην μπαίνουμε σε αυτή την ιστορία των παρασκηνίων εδώ μέσα στη Βουλή.

Δημοψήφισμα! Η ΑΕΚ πρέπει να αποκτήσει γήπεδο. Όπως και ο Παναθηναϊκός δικαιούται να έχει γήπεδο. Γήπεδο μοντέρνο, γήπεδο καλό, όπως έχει ο Ολυμπιακός.

Κυρία Πρόεδρε, ευχαριστώ για την ανοχή σας. Για την ΑΕΚ, όπως είπαμε, θα τα πούμε αύριο.

Κύριε Υπουργέ, σας παρακαλώ, θέλω στο γραφείο σας λίγο χρόνο για το θέμα του ΤΑΠ, γιατί ομολογώ ότι έχω χάσει τον μπούσουλα με τα έγγραφα τα οποία έχω πάρει, απαντώντας σε ερώτηση που σας έκανα.

Ευχαριστώ πολύ».Related Posts