ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΠΟΥ Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΕΚΟΨΕ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΣΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ
ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ

Στις δράσεις στον αγώνα κατά των ναρκωτικών που έγιναν στη Ξάνθη, παραβρέθηκε ο Βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουίκ κι εκλεγμένος Περιφερειακός σύμβουλος με τον Συνδυασμό εθνικού σκοπού «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ», του οποίου είναι κι επικεφαλής.

Οι δράσεις αυτές διοργανώθηκαν χτες από το ΚΕΘΕΑ κι από τον Ποδηλατικό Σύλλογο Ξάνθης «Ο Πήγασος».
Ο Τέρενς Κουίκ μαζί με Πολιτευτές και μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής Ξάνθης μετείχαν στον «κύκλο κάλεσμα επιδοκιμασίας» σε όλους εκείνους που έδωσαν το παράδειγμα και νίκησαν στη προσωπική τους μάχη με τα ναρκωτικά.
Όπως δήλωσε αργότερα:

«Θέλω να συγχαρώ και τους εθελοντές του ΚΕΘΕΑ και τους ποδηλάτες του Συλλόγου «Πήγασος», που έτρεξαν στο κάλεσμα της «Παγκόσμιας μέρας κατά των ναρκωτικών»δίνοντας το παρόν δίπλα στη κάθε Ελληνίδα και τον κάθε Έλληνα, που δίνει αγώνα για να ξεφύγει από τον εφιάλτη των ναρκωτικών.

Λυπάμαι  - και το θεωρώ επικίνδυνο  - που η συγκυβέρνηση υποτάχθηκε στη Τρόικα και στο θέμα της μάχης κατά των ναρκωτικών, περικόπτοντας σε απελπιστικό βαθμό τα κονδύλια, που πρέπει να έχουν στη διάθεση τους εθελοντικές ομάδες όπως το ΚΕΘΕΑ.


Επίσης, λυπάμαι που στην εκδήλωση της Ξάνθης ήμασταν παρόντες ΜΟΝΟ οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ και ΜΟΝΟ στελέχη του Περιφερειακού Συνδυασμού εθνικού σκοπού ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ».

Related Posts