ΣΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΥΠΑΣΤΥΝΟΜΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
«ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ, ΑΡΚΕΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ»


Στην Ορκωμοσία των 180 νέων Υπαστυνόμων, στην Αστυνομική Ακαδημία στην Αμυγδαλέζα, η οποία έγινε υπό την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια, παρέστη ο Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, ο οποίος είναι και Τομεάρχης του Κινήματος για το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη.

Μετά το τέλος της τελετής, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, είπε τα εξής:

«Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ με τον Πρόεδρο τους Πάνο Καμμένο, αλλά κι εγώ προσωπικά, ως αρμόδιος Τομεάρχης του Κινήματος για το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, δίνουμε τα συγχαρητήρια μας στους 180 νέους Υπαστυνόμους, γυναίκες και άντρες, που αποφοίτησαν από τη Σχολή τους μετά από τέσσερα χρόνια  εκπαίδευσης.

Η ευχή είναι να έχουν μια καλή σταδιοδρομία, ανταποκρινόμενοι στον όρκο που έδωσαν, για να είναι συνεχώς στο πλευρό του πολίτη και υπηρετώντας την Δημόσια Τάξη και ασφάλεια της Πατρίδας μας.

Ταυτόχρονα, οφείλω να επισημάνω, ότι και η Πολιτεία θα πρέπει να δώσει στους νέους Υπαστυνόμους, όπως και σε όλους τους υπηρετούντες την Ελληνική Αστυνομία, το κατάλληλο υπόβαθρο, όλα εκείνα τα μέσα, που δυστυχώς κατέστησαν ελλειμματικά, λόγω των μνημονιακών αποφάσεων και δεσμεύσεων.

Η Προστασία του Πολίτη και η δίωξη του εγκλήματος, κάθε μορφής, δεν νοείται με κλείσιμο Αστυνομικών Σταθμών, όπως γίνεται αυτή την περίοδο στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.

Δεν νοείται, με εκατοντάδες αυτοκίνητα ακινητοποιημένα, επειδή δεν υπάρχουν χρήματα για συντήρηση τους.

Δεν νοείται, με την χορήγηση ελάχιστων ποσοτήτων καυσίμων, που σημαίνει ελλιπείς περιπολίες.

Δεν νοείται ούτε καν με έλλειψη γραφικής ύλης, την οποία αγοράζουν από την τσέπη τους οι αστυνομικοί, για να μπορούν να εκτυπώνουν υπηρεσιακά έγγραφα.

Και αυτά είναι τα ελάχιστα που έχω να αναφέρω. Υπενθυμίζοντας και τις Σχολές Αστυνομίας στη Θράκη που μετατράπηκαν σε Κέντρα Λαθρομεταναστών.


Και πάλι ευχές για καλή σταδιοδρομία».

Related Posts