ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Η ΑΜ-Θ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΣΠΑ 2014-2020


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΤΕΤΑΡΤΗ  ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΠΑΡΑΣΤΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ

Στην Κομοτηνή θα βρίσκεται και πάλι αύριο το πρωί (Τετάρτη 25.06.14) ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ κι εκλεγμένος Περιφερειακός σύμβουλος με τον Συνδυασμό εθνικού σκοπού «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ», του οποίου είναι επικεφαλής.

Ανταποκρίνεται στην πρόσκληση, που απηύθυνε ο απερχόμενος Περιφερειάρχης Άρης Γιαννακίδης, προκειμένου να ενημερώσει για το «Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης 2014-2020» τους επικεφαλείς όλων των Περιφερειακών Συνδυασμών, που  πήραν μέρος στις πρόσφατες εκλογές, όπως επίσης και τους νεοεκλεγμένους Δημάρχους, που είναι 16 από τους 22 της Περιφέρειας.

Ο Τέρενς Κουίκ θα παραβρεθεί στην σύσκεψη μαζί με τους δύο στενούς του συνεργάτες και υποψήφιους ΑΜ-Θ Αντιπεριφερειάρχες του Συνδυασμού του, Κώστα Βουζουκίδη από Ροδόπη και Γιώργο Τσακίρη από Καβάλα.

Μετά την Κομοτηνή, ο Τέρενς Κουίκ θα επισκεφτεί το Πόρτο Λάγος και θα διανυκτερεύσει στην Ξάνθη, προκειμένου να πάρει μέρος μαζί με όλα τα μέλη του Περιφερειακού Συνδυασμού του, του νομού Ξάνθης, αλλά και μαζί με τα μέλη της τοπικής Συντονιστικής Επιτροπής των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, στις εκδηλώσεις που θα γίνουν το βράδυ στην πόλη με την ευκαιρία της «Παγκόσμιας ημέρας κατά των ναρκωτικών».


Ο Εκπρόσωπος και Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ  Τέρενς Κουίκ θα επιστρέψει την Πέμπτη (26.06.14) το πρωί στην Αθήνα και την επομένη, θα αναχωρήσει για το Μπακού του Αζερμπαϊτζάν, για τις θερινές εργασίες της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΟΑΣΕ.

Related Posts